Search by category:
Egyéb kategória

Parazita támadott meg egy nőt, elevenen falja fel az arcát

Parazita támadott meg egy nőt, elevenen falja fel az arcát

Kulcsár Péter

2023. 09. 17., v – 08:19

A nő két éve küzd a rejtélyes betegséggel, az orvosok tanácstalanok.

A nyitrabányai (Handlová) Olgánál 2021 nyarán jelentkeztek az első tünetek: kezdetben a bal lábszárán bukkantak fel elhalt foltok, később a fertőzés az arca jobb oldalára is átterjedt.

Az ismeretlen eredetű parazita fokozatosan felfalja az arcát, ennek következtében a felismerhetetlenségig megváltoztatta őt – számolt be a Markíza.

A lábamat először megműtötték, és meg is gyógyult, az arcommal azonban nem tudnak mit kezdeni. Senkinek sem kívánom ezt. Megtanultam vele élni, de elképzelhetetlen fájdalmaim vannak, főleg a szám környékén. Fájdalommal kelek és fájdalommal fekszem

– mondta a meggyötört nő.

Az orvosok tanácstalanok: az elmúlt két év során nem sikerült diagnosztizálniuk a betegséget, így a kezelésben sem tudnak segíteni. Olga korábban Vladimír Krčméryt is felkereste, aki szintén értetlenül állt a fertőzés előtt.

Kijelentette, hogy parazitáról van szó, azt viszont nem tudta meghatározni, hogy pontosan milyen fajtáról. Ezután sajnos a doktor úr elhunyt. Gyógyszereket írt fel, melyek hatására először enyhültek a panaszaim, de utána nem sokkal tovább romlott az állapotom

– mesélte az asszony.

Read More

Post Comment