Search by category:
Egyéb kategória

Választási Ankét 2023 – Dr. Palik László

Választási Ankét 2023 – Dr. Palik László

Mészáros Richárd

2023. 09. 26., k – 09:34

Dr. Palik László agrármérnököt kérdeztük arról, miért tartja fontosnak, hogy részt vegyen az előre hozott parlamenti választáson.

Választani vagy nem választani? Ez nem lehet kérdés. Van jogunk hozzá, de a kötelességünk e téren még fontosabb. Miért is? Azért, hogy segítsünk magunkon, családunkon, közösségünkön.

Tartsuk szem előtt, hogy a választási eredmények mit-miket hozhatnak, kik segítségével-vezetésével élhetünk, kinek az érdeke a mi érdekünk is. Nagyon oda kell figyelnünk és okosan karikázni. Láthatjuk azt is, hogy kiben-kikben csalódtunk, de egy már hatalmon lévő egyénnek nehéz a saját lehetőségeiről lemondania.
Most van lehetőségünk a közös cél érdekében ügyködő személyeket választani. Jól át kell gondolni, információkat gyűjteni, hogy elérjük céljainkat gazdasági, kulturális, szociális… stb. téren.

A cél egyszerű! El kell érni, hogy mindenki szépen felöltözve, biztonságos körülmények között dolgozhasson. Az emberek akarjanak dolgozni, és hogy megfelelő bérrel lehessen őket jutalmazni. A gyerekek is szépen felöltözve és jóllakottan tanulhassanak egy jól működő oktatási rendszerben. A nyugdíjasok pedig kedvező anyagi körülmények között élhessenek. Ne legyenek más, idegenektől, idegenek által és idegenek érdekében lévő határozatok! Nagy vonalakban ennyi. Nemcsak nézni, látni is kell!

Dr. Palik László
agrármérnök

Read More

Post Comment