Search by category:
Egyéb kategória

Tűzijátékmentes szilveszter a Klapka téren

Tűzijátékmentes szilveszter a Klapka téren

Vataščin Péter

2023. 12. 30., szo – 10:50

Komárom |

Tűzijáték helyett ezúttal is fényfestéssel köszönti Komárom az új évet. A Klapka téren már koraestétől várják azokat, akik itt szeretnék elbúcsúztatni 2023-at.

Komárom szívében december 31-én 21.00-tól kezdődik a zenés program. A zenéről DJ Miller gondoskodik egészen 2.00-ig. Éjfélkor közös visszaszámlálással és látványos fényshow-val köszöntjük az új évet – közölte az önkormányzat. Emellett ízletes forralt borral, rumos teával, pezsgővel és egyéb melegítő vagy épp frissítő italokkal is készülnek a szervezők.

Mint ismeretes, Komárom már több éve támogatja a petárdamentes szilvesztert. „Az évzáró rendezvényen a főtéren már néhány éve a tűzijáték helyett fényfestéssel helyettesítik a hangulatot.

A képviselő-testület még tavaly elfogadta azt a rendeletet, amely korlátozza a pirotechnikai eszközök használatát. Kérünk mindenkit, hogy a szórakozás mellett tartsuk be az előírásokat, vigyázzunk egymásra, gondoljunk a házi kedvencekre és mindenkire, akit zavarnak az erős fények és hangok“ – közölte a városháza. A vonatkozó rendelet ITT elolvasható.

Read More

Post Comment