Search by category:
Egyéb kategória

Danko szerint Čaputová megmutatta, mik az ellenzék céljai

Danko szerint Čaputová megmutatta, mik az ellenzék céljai

Mészáros Richárd

2024. 01. 18., cs – 14:38

Zuzana Čaputová köztársasági elnök a parlamenti ülésen elmondott beszédével megmutatta, milyen céljai és „üres kijelentései” vannak az ellenzéknek – jelentette ki Andrej Danko, az SNS elnöke, a parlament alelnöke az államfőnek a Büntető törvénykönyv módosításával kapcsolatos fenntartásaira reagálva.

Danko közölte, az SNS képviselői a Čaputovával szembeni fenntartásaik miatt nem voltak jelen a teremben, amikor az elnök asszony beszélt. „Az államfő figyelmen kívül hagyta a választási eredményeket, nem akarta kinevezni a miniszterünket, zsarolt bennünket, és arra kényszerített, hogy jelöljünk valaki mást” – mondta Danko.

Szerinte Čaputová megmutatta, mik az ellenzék céljai. „Egyetlen dolog köti össze az ellenzéket: a szlovák kormány rossz hírét kelteni Brüsszelben, tönkretenni, megalázni, elnyomni bennünket” – mondta Danko. Szerinte az ellenzék mindent be fog vetni, hogy rámutasson, a Smer–Hlas–SNS-kormánynak nincs jövője. Danko kijelentette, az SNS mindent meg fog tenni azért, hogy ez a kormány megmaradjon.

Read More

Post Comment