Search by category:
Egyéb kategória

TRAGÉDIA: Szarvas zuhant az autóra, egy 39 éves nő szörnyethalt

TRAGÉDIA: Szarvas zuhant az autóra, egy 39 éves nő szörnyethalt

Mészáros Richárd

2024. 03. 31., v – 12:23

A hatalmas állat az anyósülésen utazó 39 éves nőt nyomta agyon.

Március 29-én, nagypénteken az esti órákban érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy egy személygépjármű Esztergom mellett vaddal ütközött, két személy beszorult – közölte a katasztrófavédelem szóvivője.

Az autóban ketten utaztak, amikor váratlanul a sofőrnek balról kiugrott eléjük egy szarvas, amit a kocsi elgázolt. A több mint kétszáz kilós állat a kocsi elejének ütközött, az ütközéstől a levegőbe repült, majd a kocsi tetejébe csapódott, és az autó jobb oldalára zuhant. A vad beszakította az autó szélvédőjét, ezzel agyonnyomva az anyósülésen utazó áldozatot – írja a Blikk.

A balesethez a tűzoltókat három helyről riasztották. A kiérkező egységek áramtalanították a járművet, valamint a baleset sérültjét és áldozatát feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték a roncsból. Az utas egy 39 éves nő volt, akit az odacsapódó hatalmas állat agyonnyomott. Az asszony szörnyethalt, míg az autót vezető középkorú férfi túlélte a balesetet. A férfi súlyos gerincsérülést szenvedett, ellátást követően stabil állapotban szállították a kórház sürgősségi osztályára.

A balesetben a szarvas elpusztult, a helyi vadásztársaság vitte el a helyszínről. A balesetben érintett személygépjármű szélvédője szilánkosra tört, a kocsi elejénél pedig kitört a lámpa is.

(Blikk)

Read More

Post Comment