Search by category:
Egyéb kategória

Tárkányi aranyérem műfüves pályán

Tárkányi aranyérem műfüves pályán

Lencsés Zoltán

2024. 04. 03., sze – 17:59

Tárkányi arany- és borsi bronzérem született a Tőketerebesi Területi Labdarúgó-szövetség által 3. alkalommal kiírt „Tőketerebes város polgármesterének serlegéért” elnevezésű U19-es téli labdarúgótornán. 

Három egymást követő márciusi hétvégén négy csapat (TJ TISA Trakany, FK TJ Lokomotíva ŠM Michaľany, FK II. Rákóczi Ferenc Borša, FK Veľaty) mérte össze erejét a műfüves pályán zajló 90 perces mérkőzések során. A tárkányiak az utolsó összecsapáson döntöttek a tornagyőzelmükről, amikor is az addig szintén veretlen 6 pontos Michaľanyval kerültek szembe. A Tisza-parti együttes Jakab Zsolt, Szőllősi János és Szűcs Nicolas góljával, magabiztos játékkal győzött 3:1-re, s szerezte meg a serleget, melyet a város polgármestere, Marek Čižmár és a szövetség elnöke, Štefan Kavčák adott át.

„Az előző két seregszemlén is itt voltunk, de mindkétszer lemaradtunk a végső győzelemről, most harmadszorra azonban sikerült. A fiúk elszántak voltak és akarták is a sikert, bebizonyították, hogy többre képesek az örökös második helynél. Ehhez természetesen jó edzők is kellettek. A csapatot az ősz folyamán Tóth Barnabás irányította, az év elején Kádár Tamás vette át a helyét. Remélem, talentumaikat kamatoztatják a korosztályos bajnoki szezonban, s később majd a felnőttek között is. Gratulálok mindenkinek” – nyilatkozta az Új Szónak Szűcs László, a tőketerebesi területi bajnokságban szereplő tárkányi csapat sportmenedzsere.

Trakany–Borša 4:1, Michaľany–Veľaty 3:0, Trakany–Veľaty 2:0, Michaľany–Borša 5:0, Trakany–Michaľany 3:1, Borša–Veľaty 4:1.

A torna végeredménye: 1. Trakany 9 pont, 2. Michaľany 6, 3. Borša 3, 4. Veľaty 0.

TŐKETEREBES VÁROS POLGÁRMESTERÉNEK SERLEGÉÉRT TORNA

Read More

Post Comment