Search by category:
Egyéb kategória

Meghalt Szlovákia egyik legnyereségesebb cégének vezetője

Meghalt Szlovákia egyik legnyereségesebb cégének vezetője

Balaskó Réka

2024. 04. 04., cs – 13:32

Váratlanul távozott az élők sorából Kása Szilárd, Szlovákia egyik legnyereségesebb cégének, a NAFTA a.s.-nek menedzsere és pénzügyi igazgatója.

Hirtelen haláláról a CEO és CFO honlap számolt be: „Mély szomorúsággal és tisztelettel búcsúzunk Kása Szilárd barátunktól, a NAFTA a.s. pénzügyi igazgatójától és az Év CFO 2022 cím birtokosától. Szilárd nemcsak kiváló menedzser volt, hanem olyan barát is, aki felejthetetlen nyomot hagyott. A teljes EBCG csapat nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, a barátoknak és a Nafta a.s. kollégáinak” – áll az oldalon.

Kása Szilárd a pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodástudományi Karán tanult, vállalati pénzügyekkel foglalkozott. 2000 és 2003 között a PriceWaterhouseCoopers pénzügyi ellenőreként dolgozott. 2003–2008 között a NAFTA cégnél vállalt állást CFO-ként (pénzügyi igazgató), tagja volt a felső vezetésnek. Igazgatóként teljes mértékben azonosult Richard Branson filozófiájával: „Vigyázzon a kollégáira, és ők gondoskodni fognak az ügyfelekről és az egész üzletről.” Vezetése során a Nafta rekordértékesítést és rekordnyereséget ért el.

Read More

Post Comment