Search by category:
Egyéb kategória

Április 10. és 14. között ismét CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor a budapesti HUNGEXPO-n!

Április 10. és 14. között ismét CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor a budapesti HUNGEXPO-n!

Zoltán Seres

2024. 04. 12., p – 09:56

Április 10-14-e között több mint 450 kiállítóval, izgalmas programokkal várja látogatóit az építőipar, épületgépészet, belsőépítészet és lakberendezés legjelentősebb hazai eseménye a HUNGEXPO-n.

A csokor kiállításai ezúttal a 42. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás, melyek idén négy pavilont töltenek meg. A tavasz az építési, felújítási szezon kezdete, a kiállítások ilyenkor számos lehetőséget kínálnak mind az iparág szereplőinek, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, mind az építkezést, felújítást, átalakítást tervező végfelhasználóknak. A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor számukra teremt megfelelő környezet arra, hogy a kiállító, és az érdeklődő látogató megtalálják egymást. A standokon megjelennek a legújabb innovációk, a legkorszerűbb megoldások. A jelentős külföldi kiállítói jelenlét pedig garantálja, hogy a legfrissebb nemzetközi trendek is megtalálhatóak a kiállítói kínálatban.

A kiállítási csokrot idén is gazdag szakmai program kíséri, de több workshop, előadás és bemutató is várja a téma iránt érdeklődőket. Egy kis ízelítő a kínálatból:

A Magyar Mérnöki Kamara energetikai tanácsadása a lakossági ügyfeleket, valamint a kis- és középvállalkozásokat szeretné segíteni, hogy energiát és ezáltal pénzt takarítsanak meg.

A megújuló energia, és azon belül a napenergia hasznosításának lehetőségei talán a legnépszerűbb téma ebben az évben is, mely a RENEO keretében mutatkozik be.

A CONSTRUMA Kert a kertépítés, kerttervezés iránt érdeklődőket várja, és itt kerül megrendezésre a XII. Magyar Kertépítő Verseny és Show.

A lakberendezés és design téma is számos izgalmas programot kínál az OTTHONDesign kiállítás keretében:

Lakberendezési tanácsadás, akár új otthonba költözik, akár a meglévőt szeretné átalakítani, felfrissíteni.

DESIGNKockák, melyeknek segítségével a szervezők önálló kis világokba, azaz enteriőrökbe invitálnak, ahol különleges koncepciókba foglalt exkluzív anyagok és termékek, stílustippek, rafinált trükkök szolgálnak inspirációul.

A Magyar Design standon fiatal magyar tervezők és gyártók legújabb design darabjai mini enteriőrökbe rendezve kerülnek bemutatásra.

A WOOD LIKE Afterkiállítássorozat keretében bútortervezők legújabb darabjai tekinthetőek meg.

Szőnyegtervezők Társasága elhozza a kortárs magyar szőnyegtervezés legújabb darabjait.

A kiállítási csokor a kiállítók és programok mellett nyereményjátékkal is várja a jegyvásárlókat. Közülük egy szerencsés látogatónk akár napelemes rendszert is nyerhet.

Látogatóink számára nagy könnyebbséget jelent a HUNGEXPO applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között:

Itt kedvezményesen lehet jegyet vásárolni.

Segíti a regisztrációt, jegyvásárlást, a helyszíni tájékozódást.

Kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a programokról, azok helyszínéről.

Kiválaszthatóak a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás.

CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor nyitvatartás:

Szakmai napok: április 10-11. 10-17 óráig; április 12. 10-18 óráig

Nagyközönség napok: április 13. 10-18 óráig; április 14. 10-17 óráig.

Bővebb információ, jegyvásárlás: CONSTRUMAOTTHONDesign

Read More

Post Comment