Search by category:
Egyéb kategória

Stanislav Lobotka volt párja szerint Nápolyban olcsóbb az élet

Stanislav Lobotka volt párja szerint Nápolyban olcsóbb az élet

Mészáros Richárd

2024. 04. 12., p – 18:41

Daniela Nízlová, a Twiins nevű duó énekesnője megmutatta, hogyan lehet Nápolyban élni. És a posztja miatt sokan biztosan elmennének oda vásárolni. Daniela Nízlová (37) és a focista Stanislav Lobotka (29) 2019 áprilisától 2021 őszéig voltak együtt. A kapcsolatot még a közös kislány, Linda sem mentette meg, aki januárban töltötte be a negyedik életévét.

Mielőtt szakított volna Stanislav Lobotkával, Nízlová 2020 januárjától egy évig az olasz Nápolyban élt, ahol a labdarúgó jelenleg is az SSC Napoli klubjában játszik. Akkoriban elárulta, mennyire gondtalan és fényűző volt az élete a dél-olaszországi városban. 

„Egy bérelt házban laktunk a faluban. Nem Nápoly központjában” – válaszolta Daniela az egyik női rajongónak. 

„Olyan mindennapi gondokkal kellett megküzdenem, mint a penész, a fűtés, ami nem működött, a személyes tárgyak eltűnése, áramszünetek, amikor nem tudtam tejet keresni a kicsinek, és egyéb problémák. Nem minden arany, ami fénylik. Nápoly belvárosa azonban szép. Fotókon is szép, de a környék olyan, mint Egyiptom. Szemét, patkányok és bűnözés” 

– mondta megdöbbenve Nizlová. 

Linda lányuk miatt a pár a szakítás után is próbál kijönni egymással. Mivel Stano még mindig Nápolyban játszik és él, ezért Daniela gyakran utazik vele Olaszországba, hogy a lánya és az apja láthassák egymást. A tavalyi év végét és a karácsonyt is ott ünnepelték. Daniela megmutatta, hogy az ottani ételek sokkal olcsóbbak, mint nálunk. 

„Meg tudja ezt nekem valaki magyarázni?” 

– kérdezi a videóban az énekesnő, aki nem értette, hogy a reszelt 100 gramm parmezán sajt ott 0,69 euróba kerül. Valamint a friss tészta 0,89 euróért és sok más élelmiszer is láthatóan sokkal olcsóbb, mint Szlovákiában. „És még a minőség is más, mint nálunk. Valószínűleg Olaszországban fogok vásárolni, és majd egy kofferrel hazahozom” – zárta mondandóját. 

(Plus7Dni)

Read More

Post Comment