Search by category:
Egyéb kategória

Túl közeli képek a hírességekről

Túl közeli képek a hírességekről

Mellár Dávid

2024. 04. 18., cs – 18:19

Ezeknek a fotóknak biztosan nem örülnek!

A közeli felvételek a világ hírességeinek minden egyes tökéletlenségét megmutatják, és hiába tűnnek tökéletesnek a vörös szőnyegen vagy az Instagramon, a kiváló minőségű HD-fotóknak köszönhetően közelről is láthatjuk őket. Ahogy az Ssstructure nevű Instagram-profil alapinformációja is mondja, a fotók célja nem a hírességek kifigurázása.

„Az anyag kizárólag a mentális egészségtudatosságot hivatott elősegíteni, és emlékeztetőül a tökéletlenségeinkre” – írja a szerző a bevezetőben. Tény azonban, hogy nem minden híresség van éppen oda a fotókért. Néhányan le is tiltották az említett profilokat, hogy a rajongóik ne tudják őket megjelölni a közeli fotók alatt.

Angelina Jolie-t például a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon, Justin Bieberért pedig karrierje kezdete óta rajonganak a lányok. A fotókon azonban mindkettőjüket minden egyes hibájával együtt örökítik meg. És nem ők az egyetlenek.

Például Madonna énekesnő, Jennifer Aniston színésznő, Victoria Beckham énekesnő és divattervező és még sokan mások is szerepelnek a fotókon.

(1.plusz)

Read More

Post Comment