Search by category:
Egyéb kategória

Elöntötte a belügyminisztérium előtti teret a Tisza – Magyar Péter újabb tüntetése

Elöntötte a belügyminisztérium előtti teret a Tisza – Magyar Péter újabb tüntetése

Kulcsár Péter

2024. 04. 26., p – 18:49

Pintér Sándor belügyminiszter lemondását, gyermekvédelmi reformot és az Orbán-kormány távozását követeli Magyar Péter az újabb fővárosi, a belügyminisztérium előtti tüntetésén.

Védjük meg a gyermekeket az újabb pedofil bűncselekményekről – ezzel a jelszóval hirdetett 18 órára tüntetést Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője a belügyminisztérium elé, ahol valódi gyermekvédelmi reformot, felelősségre vonást, nem mellesleg az Orbán-kormány lemondását követelik. Ma Magyarországon olyan kormány van, amely családbarátnak, gyerekbarátnak, kereszténynek, békepártinak és vidékipártinak hazudja magát, kezdte felszólalását Magyar Péter. Ezeknek pont az ellenkezője igaz, tette hozzá.

„Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon”. Ez a kormány semmibe veszi a családokat és a védteleneket szerinte. A kormány tagjai odáig nem jutottak el szerinte két és fél hónapja, hogy bocsánatot kérjenek a bicskei áldozatoktól. Vagy bocsánatot kér Orbán Viktor az áldozatoktól, vagy azonnal lemond, és viszi magával az összes felelőst – folytatta beszédét Magyar Péter. „Mondjon le!” – skandálták a résztvevők.

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi elvbarátommal fogom ünnepelni ezt a napot” – mondta Nagy Ervin, aki ma ünnepli a névnapját. A színművész szerint egyre több áldozat van, és a kormány nem tesz semmit, mindent a szőnyeg alá söpörnek, és csak a hatalom érdekli őket. Megígérte, hogy a Tisza Párt minden magyar gyereket, akinek nincs családja, „a keblére öleli és megvédi”. „Azért állok Magyar Péter mellett, mert március 15-én azt ígérte az embereknek, hogy addig tüntetünk, amíg minden egyes ügynek nem lesz megoldása” – folytatta a színművész.

(Tlx, Npsz, hvg)

Read More

Post Comment