Search by category:
Egyéb kategória

Juraj Loj a Let’s Dance FINÁLÉJA után sokkolt: „Nem akartam nyerni, mert…”

Juraj Loj a Let’s Dance FINÁLÉJA után sokkolt: „Nem akartam nyerni, mert…”

Havran Kati

2024. 05. 07., k – 15:05

Váget ért a Let’s Dance. A táncparkett királya és királynője Jakub Jablonský és Eliška Lenčešová lett, szoros párbajban Juraj Loj és Natália Horváthová ellen. Mindkét páros esélyes volt a győzelemre. Juraj azonban a döntő után megdöbbentő kijelentést tett!

A döntőben Juraj Loj és Natalia Horváthová a Guns N’ Roses dalára táncoltak csacsacsát, amit a második fordulóban is eltáncoltak már. Juraj azt mondta, hogy már „túl van csacsacsázva”, hiszen az egész műsor alatt négyszer táncolta el különböző formában.

A tánc után az egész zsűri felállt. Loj körről körre meglepte őket kecses mozdulataival, így nem csoda, hogy bejutott a legeslegvégső döntőbe. Miért örül, hogy nem ő nyerte a műsort?

„Nem akartam nyerni. Nem úgy mentem bele a versenybe, hogy én fogok nyerni… mert akkor az ember a végére, a döntőre fixálódik, és lemarad az útról” – mondta Juraj a Topkynak. „Ő az egyik legjobb színész Szlovákiában” – méltatta Juraj képességeit Natália.

„Azt hiszem, ez Isten ajándéka” – jelentette ki szerényen Juraj, aki azt is bevallotta, hogy otthon szívesen táncol a gyerekeivel. Ők mindig megnézték a Let’s Dance című műsorban a táncos produkcióit. „Mindig ki akarták próbálni velem a táncot, és amikor volt néhány emelésünk, három gyereket kellett állandóan felemelnem…” – tette hozzá a Topky portálnak.

Read More

Post Comment