Search by category:
Egyéb kategória

Simona Postlerová halála után ki fog gondoskodni autista fiáról?

Simona Postlerová halála után ki fog gondoskodni autista fiáról?

Károly Zsolt

2024. 05. 07., k – 18:01

A cseh színésznő, Simona Postlerová hirtelen halála édesanyját, Janát is elszomorította. Évek óta nem beszéltek egymással, és kérdéses, hogy egyáltalán elmegy-e lánya temetésére. Ki fog vigyázni Simona autista fiára?

Megoldatlan problémák voltak közöttük, amelyek miatt anya és lánya évek óta nem találkoztak. Simona Postlerová (†59) váratlan halála mégis megrázta édesanyját, a szintén színésznő Janát. Túlélte saját gyermekét, ami sosem könnyű. A nyelvtanárként is ismert Jana Postlerovát (80) felkészületlenül érte a szomorú hír. 

„Szörnyű sokk volt számomra. Még mindig feküdnöm kell, miután rosszul lettem” – mondta a Blesknek. Ő az utolsók között volt, aki utoljára értesült lánya haláláról.

„Nem tudok semmiről. Nem tudom, mi történt, vagy miért történt” – siránkozott Simona Postlerová édesanyja. Már azt is sajnálja, hogy lányával már régóta nem tartották a kapcsolatot. „Már arra sem emlékszem, mikor láttam őt utoljára. És ne haragudjatok, egyáltalán nem akarok beszélni róla” – mondta Jana Postlerová.

Lánya halálának okát csak a boncolás elrendelése után tudják megállapítani. Simonát fia, Damián (30) találta meg, aki Asperger-szindrómában szenved. A halottkém a helyszínen kizárta az idegen vétkességet. Postlerová összes kollégája és barátja most azon töpreng, hogy ki fog gondoskodni súlyosan beteg fiáról. Damiannak még apja sincs. Simone férje és édesapja nyolc évvel ezelőtt halt meg rákban.

„Ez nem az én dolgom. Vannak körülötte emberek, akik majd gondoskodnak róla” – nyilatkozta unokája jövőjéről Jana. Amikor megkérdezték tőle, hogy elmegy-e a lánya temetésére, rejtélyesen válaszolt. „Egyáltalán nem tudom, össze kell szednem magam” – tette hozzá az ismert nyelvtanár és színésznő.

(plus7dní-pluska)

Read More

Post Comment