Search by category:
Egyéb kategória

Marián Gáborík amerikai villája: türkizkék luxus a tengerparton, kilátás a Csendes-óceánra

Marián Gáborík amerikai villája: türkizkék luxus a tengerparton, kilátás a Csendes-óceánra

Mislay Edit

2024. 05. 09., cs – 12:39

Az egykori jégkorongozó Marián Gáborík szereti a fényűzést. Legyen szó a trencséni házáról, az autóiról vagy a horvátországi Rogoznicán található nyári rezidenciájáról. Az NHL-sztár azonban a Los Angeles Kingsnél töltött ideje alatt a tengerparti luxust is élvezte.

Annak idején Gáboríkék úgy tervezték, hogy ingázni fognak az Egyesült Államok és Szlovákia között, ezért az exhokis ott is megtartotta az ingatlanját. „Van néhány ingatlanom Amerikában, amelyeket bérbe adok. Több is van” – mondta el lapunknak, de a pontos számot nem akarta elárulni.

Azt azonban tudjuk, hogy legalább kettővel rendelkezik Marián Gáborík (41) a tengerentúlon. Amikor 2009-ben a New Yorkba költözött a New York Rangersszel kötött ötéves szerződése miatt, 4,2 millió dollárért vett ott egy tetőtéri lakást. Ez a Tribeca negyedben volt, Manhattan szívében, ahol Beyoncé, Mariah Carey és Robert De Niro is rendelkezik ingatlannal. „Imádom New Yorkot. Évekig ott játszottam, és saját lakásom is van ott” – vallotta be nekünk egy évvel ezelőtt Marián.

Állítólag 5,5 millió dollárt fizetett egy másik, háromszintes ingatlanért, amit a Csendes-óceán partján, a kaliforniai Manhattan Beachen nézett ki magának 2014-ben. Öt hálószobával, öt fürdőszobával és óceánra néző erkéllyel rendelkezik. Van egy kis edzőterem, illetve szoba is a regenerálódáshoz és a szórakozáshoz. 2019-ben úgy döntött, hogy ezt a házat bérbe adja. Akkor 18 500 dollárban határozta meg a havi bérleti díjat.

Manhattan Beach ugyanis az egyik leglukratívabb helyszín, és a legtöbb játékos itt keres lakást a szezon alatt. Olyan hírességeknek is van ott ingatlanja, mint Marisa Miller modell és Owen Wilson színész.

2018 júliusában Marián Gáborík villáját egy ingatlanügynök 7,3 millió dollárért kínálta eladásra. A sportoló akkor azt nyilatkozta az amerikai médiának, hogy ha nem talál vevőt a tengerparti házára, akkor havi 23 ezer dollárért bérbe szeretné adni. Egy év múlva így is tett, és bérbe adta a tágas, közel négyszáz négyzetméteres házat.

(Plus 7 dní)

Read More

Post Comment