Search by category:
Egyéb kategória

Dominika az életéért küzd a súlyos baleset után – Kamerák rögzítették a tragédia előtti pillanatokat

Dominika az életéért küzd a súlyos baleset után – Kamerák rögzítették a tragédia előtti pillanatokat

Karika Alexandra

2024. 05. 10., p – 09:57

Mi is történt valójában? Április utolsó napján a 33 éves Dominika éppen Pozsonyból tartott Vágújhelyre (Nové Mesto nad Váhom), egy barátja partijára. A felüljáróról való lezuhanás közben súlyos sérüléseket szenvedett – senki sem tudja, hogyan történt pontosan a baleset.  

A Novy Časnak sikerült kiderítenie, hogy a fiatal nőt utoljára a térfigyelő kamerák felvételein látták, amint megpróbál megállítani egy autót, ám ez nem sikerült neki, ugyanis nem jutott fel az útra.  

Vágújhelyet felrázta van a múlt heti tragédia: az emberek próbálják kideríteni, mi történhetett a fiatal egykori kenussal azon a végzetes napon.  

„Ha egy barátja bulijára ment, hogyan lehetséges, hogy a férfi semmit sem tud róla? Biztos van valami köze hozzá” – mondta Alena, aki azon a lakótelepen lakik, ahol Dominika barátnője.  

A férje vitte a helyszínre. Dominika csak néhány percig tartózkodott volna a barátnőjénél. Ezután a bevásárlóközpontba mentek, ahol a fiatal nő nyoma véget ért.  

„Állítólag a palackvisszaváltó automatához mentek volna, de Dominika eltűnt. A férfi azt hitte, hogy elment a vonatra” – mondta a lány húga, Sarah.  

A szemtanúk szerint később egy bárban volt, de ezután senki sem látta. 

A család két napig próbálta elérni Dominikát: 

„Szerdán üzentem neki, és egy nappal nyitották meg a telefonján. De ezt ő már nem láthatta, hiszen kórházban volt” – rázta a fejét felháborodott testvére, majd hozzátette, hogy sem az iratai, sem a telefonja nem voltak Dominikánál.  

Az Novy Časnak sikerült kiderítenie, hogy az egykori sportolót nem sokkal a tragikus esemény előtt rögzítette egy térfigyelő kamera. A felvételen az látható, ahogy a nő az aluljáróban tántorog. Ezután kilépett egy felüljáróra, ahol megpróbált megállítani egy autót, de a szalagkorlát miatt nem tudott kijutni az úttestre. Hogy mi történt ezután, az egyelőre rejtély.  

Ami biztos, hogy az egykori válogatott kenus most nagyon súlyos sérülésekkel fekszik a kórházban.  

„Megduzzadt az agya és vérzett is, két műtéten esett át. Törtek csigolyái, bordái, leszakadt a lépe és kilyukadt a tüdeje. Nagyon súlyos” – mondta Sarah. 

A család úgy gondolja, hogy szeretett Dominikájukat egy autó ütötte el. Reméli, hogy találnak valaki, aki látott valamit.  

„A folyamatban lévő nyomozás miatt nem áll módunkban további információkkal szolgálni” – mondta Ingrid Krajčíková rendőrségi szóvivő. 

(cas.sk)

Read More

Post Comment