Search by category:
Egyéb kategória

Tippek a garantáltan jobb együttlétért!

Tippek a garantáltan jobb együttlétért!

Károly Zsolt

2024. 05. 15., sze – 12:52

A mai rohanó időkben gyakran előfordul, hogy a szikra eltűnik a kapcsolatokból. A családról való gondoskodás, a karrier és a mindennapi kötelezettségek között a szexuális vágy néha háttérbe szorul. Hogyan lehet újra fellobbantani a szikrát, és fokozni a libidót?

A mozgás gyógyít

Itt most nem a rendszeres testmozgásról beszélünk, bár az is nagyszerű. Próbálj ki valamit, ami összekapcsolja a tested és a szellemed, és egyúttal energiával tölt fel. Például egy táncórát, ahol minden gondodat az ajtóban hagyhatod, vagy úszást, ahol minden egyes löket egy kis menekülésnek tűnik a valóságból. Amikor fizikailag jól érzed magad, a libidód gyakran kéz a kézben jár veled.

Érzelmek

A szexuális kémia nem áll meg a hálószobában, már jóval azelőtt elkezdődik. Minden a partnerek közötti kommunikáción és bizalmon múlik. Lehet, hogy titkos vágyaitok vannak, amikről eddig sosem beszéltetek, vagy úgy érzitek, hogy elfojtotok néhányat. Azzal, hogy kimondod, amit érzel, megnyitod az ajtót a partnereddel való intimitás új szintje előtt.

Szánj időt magadra

Ebben a rohanó világban könnyű megfeledkezni magadról. Pedig csak a magadra szánt idő lehet a libidód kulcsa. Legyen az egy forró fürdő, egy olyan könyv olvasása, ami magába szippant, vagy csak a kedvenc filmed megnézése pizsamában – ha jól érzed magad a bőrödben, az a szexuális önbizalmadat is növeli.

Frissítsd fel magad

Néha a szexuális életednek egyszerűen szüksége van egy kis lökésre. Próbálj ki új illatokat, új ízeket, új érintéseket. Fektess be minőségi illóolajokba, amelyek stimulálják az érzékeidet, vagy új fehérneműkbe, amelyek úgy illenek rád, mint a kesztyű. Az apró változtatások nagy különbségeket hozhatnak.

(Nový čas pre ženy)

Read More

Post Comment