Search by category:
Egyéb kategória

TRAGÉDIA: Meghalt a 13 éves Áron, akit a komáromi strandon élesztettek újra

TRAGÉDIA: Meghalt a 13 éves Áron, akit a komáromi strandon élesztettek újra

Kulcsár Péter

2024. 06. 09., v – 08:22

A kisfiú azt játszotta a társaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni.

A 13 éves Áron az iskolájával érkezett meg hétfőn a komáromi szabadidőparkba, ahol az osztálytársaival versenyzett, hogy ki bír tovább a víz alatt maradni. A pánik akkor tört ki, amikor észrevették, hogy a fiú percek óta mozdulatlanul van odalent, de ekkor már nagyon nagy volt a baj, és azonnali beavatkozásra volt szükség.

Először az úszómester ért oda a fiúhoz, és megkezdte az újraélesztést. Mentőhelikoptert is riasztottak, hogy a lehető leghamarabb elszállíthassák Áront – abban bíztak, hogy stabilizálni tudják az állapotát. Végül a helikopteres mentést választották a sikeres újraélesztést követően, így még volt remény arra, hogy életben maradhat.

Áron szervezete pár nappal később azonban feladta a harcot. A megtört édesanya az RTL-nek nyilatkozva azt mondta, 22 óra magasságában jött ki a főorvos a szobából, és közölte vele, Áron elment. A 13 éves fiú eleven gyerek volt, aki nagyon izgatottan várta a kirándulást, amely végül az életébe került.

Az édesanya nem érti, hogyan kerülhetett a fia a majd 2 méter mély medencébe, mivel nem tudott úszni. Az orvosok szerint a fiú teljesen egészséges volt, a szívének sem volt baja. A család még el tudott köszönni tőle, amire az állapota miatt már nem tudott reagálni – nem sokkal később örök álomra hajtotta a fejét.

A szabadidőpark az eset kapcsán belső vizsgálatot rendelt el.

(Liner, RTL)

Read More

Post Comment