Search by category:
Egyéb kategória

KDH: Bebizonyítottuk, hogy teljes értékű párt vagyunk

KDH: Bebizonyítottuk, hogy teljes értékű párt vagyunk

Mészáros Richárd

2024. 06. 10., h – 19:50

A KDH az EP-választáson bebizonyította, hogy teljes értékű párt, amely jelen van helyi, regionális, országos és európai szinten is. Az EP-választáson az eddigi második legjobb eredményünket értük el a megszerzett szavazatok számát illetően – tájékoztatott Lenka Kovár, a mozgalom szóvivője.

„Ezen az úton is szeretnék köszönetet mondani minden jelöltünknek ebben a nehéz kampányban elvégzett munkáért” – jelentette ki Milan Majerský, a KDH elnöke. Hozzátette, a szavazatok számát tekintve nagyon jól szerepelt a párt, bár ez nem teljesen tükröződik a megszerzett mandátumszámban.

A KDH meg akarja hálálni a szavazatokat és teljes erőbedobással folytatja a Szlovákiáért végzett munkát az EP-ben. „A szlovákiai EP-választás eredményei inkább a hazai problémákat tükrözik, mint az európai ügyeket. Ugyanakkor a KDH az egyetlen alternatíva a Smerrel és a PS-szel szemben, mert uniós szinten a két párt számos alapvető kérdésben egyformán szavaz” – jelentette ki Miriam Lexmann, a KDH megválasztott EP-képviselője.

Read More

Post Comment