Search by category:
Egyéb kategória

Nem adott koncertet Madaron Szandi, mert túl kevés volt a néző

Nem adott koncertet Madaron Szandi, mert túl kevés volt a néző

Kulcsár Péter

2024. 06. 21., p – 08:02

Nem adott koncertet Madaron Szandi, mért férjével, Bogdán Csabával együtt úgy látták, túl kevesen vannak a helyszínen.

Az énekesnő ennek ellenére felvette a neki járó pénzt, majd távozott a múlt szombati jótékonysági rendezvényről. A koncert bevételét egy Madaron élő mentálisan sérült anyának szerették volna felajánlani a szervezők. Az anya nehéz körülmények között neveli három gyerekét, akik közül kettő szintén beteg – írja a Blikk.

Az egyik résztvevő a lapnak azt mondta, azt látta, hogy Szandi még a kocsiból sem szállt ki, miután látta, hogy a színpad előtt összegyűlt tömeg igen foghíjas. Ezt az eseményt szervező Angyali Kezek Nonprofit Szervezet is megerősítette. „Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót, majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni.” A szervezők próbálták Szandit meggyőzni, hogy legalább 3-4 dalt énekeljen el, de az énekesnő nem volt hajlandó színpadra állni.

A lap megkereste Szandit és a férjét, aki azt mondta, fél 10-kor értek a helyszínre, ahol összesen nyolc ember állt a színpad előtt, illetve néhány másik egy büfében, a focipálya túloldalán. Szandi beismerte, hogy nem szállt ki a kocsiból, „hiszen nem nagyon volt hova”, ahogy azt is, hogy valóban felvette a neki járó pénzt, hiszen ő és a férje megtette, amit kellett, és önhibájukon kívül hiúsult meg a koncert. Azonban ez az összeg nem 1500 euró volt, hanem jóval kevesebb, és a pénzt szeretnék felajánlani a rászoruló családnak – nyilatkozta Szandi.

Bogdán Csaba szerint nem tudtak arról, hogy a koncerttel egy családon segítenének, hozzátette, hogy a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Bogdán azt mondta, másnap beszéltek a hangosítóval, aki azt mondta, miután ő és Szandi távozott a helyszínről, a szervezők ingyen beengedték az embereket a később kezdődő Happy Gang koncertre, ahol már 50-60 fős volt a közönség.

(Blikk, Telex)

Read More

Post Comment