Search by category:
Egyéb kategória

Nem volt hajlandó várni a sorára, őrült tombolásba kezdett a kórházban

Nem volt hajlandó várni a sorára, őrült tombolásba kezdett a kórházban

Mészáros Richárd

2024. 06. 24., h – 11:09

A 43 éves férfi egy páciensre, valamint két egészségügyi dolgozóra is rátámadt.

A 43 éves Zdeněk J.-t szombaton, a kora esti órákban hasi fájdalmakkal szállították mentővel a fővárosi Kramáre kórházba, ahol rátámadt egy szintén kivizsgálásra várakozó páciensre, egy egészségügyi nővérre és a kórház egy másik alkalmazottjára is. 

Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, a férfi azért kezdett ámokfutásba, mert nem volt hajlandó kivárni a sorát.

A két alkalmazott enyhébb, illetve közepes mértékű sérüléseket szenvedett az arcán és karján. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, védett személy ellen elkövetett garázdaság és testi sértés bűntette miatt indult ellene eljárás.

A támadó hozzátartozói ezt követően a kórház alkalmazottainak kivégzésével fenyegetőztek telefonban – írta a Markíza. A hívást az intézmény a rendőrségnek is jelentette, emellett megerősítették a kórház biztonsági szolgálatát. 

Az ügyben illetékes nyomozó indítványozta a férfi vizsgálati fogságba helyezését. Amennyiben bűnössége beigazolódik, akár három év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Read More

Post Comment