Search by category:
Egyéb kategória

Szandi meglátogatta a madari családot: „Csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény”

Szandi meglátogatta a madari családot: „Csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény”

Vataščin Péter

2024. 06. 24., h – 07:02

Madar |

Az énekesnő vasárnap személyesen járt Radocha Zsuzsanna családjánál. Az anyának és gyermekeinek személyreszabott ajándékokat adott át.

Miután az énekesnő nem lépett fel a család megsegítésére szervezett június 15-i koncerten – amelyből végül országos hír lett –, a helyzet tisztázása után úgy döntött, személyesen látogatja meg Radocha Zsuzsannát és három gyermekét.

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! 

A férfi, aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az [Angyali Kezek] Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva. 

Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól, akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – írta az énekesnő a hivatalos Facebook-oldalán.

Szandi – és a főszervező – a magyarországi Retró Rádió hétfő reggeli adásában is beszélni fognak a vasárnap madari látogatásáról.

Ahogyan arról a Blikk számolt be elsőként a június 20-én közölt cikkükben, Szandi nem lépett fel a család megsegítésére szervezett június 15-i jótékonysági koncerten. A legfőbb kifogása az volt, hogy amikor férjével megérkeztek a helyszínre, túl kevés néző volt a színpad előtt. Emellett több szempontból is kritizálták a szervezést. A kifogásaikat az Új Szónak nyilatkozva elutasította a főszervező. Szandit eközben tömegesen kezdték el bírálni a kommentelők. Az elmaradt madari fellépés vált az elmúlt napok egyik vezető bulvárhírévé Magyarországon.

A múlt hétvége folyamán aztán személyesen kapcsolatba léptek egymással Szandi és Kallós Belokostolská Daniela, a jótékonysági koncertet szervező Angyali Kezek szervezet vezetője. Tisztázták a helyzetet, majd az énekesnő úgy döntött, személyesen látogatja meg a madari családot. Időközben Szandiék visszautalták a szervezőnek azt az 1500 eurót is, amelyet a június 15-én vettek át a helyszínen annak ellenére, hogy az énekesnő nem koncertezett. Az összeget a család használhatja fel.

Ahogyan arról lapunk januárban helyszíni riportban is beszámolt, az enyhe mentális zavarral élő édesanya nehéz körülmények között neveli három gyermekét. A nagyobbik lánya süketnéma, míg a legidősebb gyermeke, a fia vérzékenységgel él.

Az év elején transzparens számlán gyűjtöttek a család lakhatási helyzetének javítására. Második lépésként pedig az anyát és gyermekeit segítő Angyali Kezek jótékonysági koncertet szervezett Madarra június 15-én. Emellett továbbra is zajlik a pénzgyűjtés. A cél az, hogy egy teljesen új kis ház épüljön a család telkének szabadon álló részére.

Read More

Post Comment