Search by category:
Egyéb kategória

Megható FOTÓ: III. Károly unokája, Lilibet a 3. születésnapját ünnepelte! Őt nem hívták meg, és… EZT küldte neki

Megható FOTÓ: III. Károly unokája, Lilibet a 3. születésnapját ünnepelte! Őt nem hívták meg, és… EZT küldte neki

Mislay Edit

2024. 06. 25., k – 19:04

Harry herceg kislánya nemrég ünnepelte a harmadik születésnapját. Bár nagyapja, III. Károly ismét hiányzott a kis Lilibet kaliforniai születésnapi ünnepségéről, nagyapa és unokája tartják a kapcsolatot, legalábbis online. Szeretett unokájának szánt ajándéka többet árul el, mint azt ő maga sejtené.

Lilibet Diana hercegnő születésnapi ünnepségére a család kaliforniai, Montecitóban található luxusvillájában került sor, ahol a híres család legközelebbi barátai is jelen voltak. A királyi családra szakosodott újságíró, Jennie Bond szerint valószínű, hogy nem kevés híresség volt köztük.

Külföldi médiumok információi szerint Meghan Markle családi ünnepséget rendezett a kislányának. A királyi család tagjai nem voltak jelen. Köztudott, hogy mostanában nem nagyon jönnek ki egymással. Ennek oka a napvilágra került nyilatkozatok és botrányok.

Sőt, a külföldi bulvársajtó szerint a herceg és édesapja között sokkal rosszabb a viszony, mint korábban. Ennek oka állítólag az, hogy Harry herceg a könyvében rágalmazza Kamillát, és ezt Károly rosszul viseli. Az igazság az, hogy Kamilla jóban-rosszban a férje mellett áll.
 

A másik probléma az lehet, hogy III. Károly állítólag évek óta nem találkozott személyesen Harry gyerekeivel, és egyre elfogadhatatlanabb számára a csupán az online médiára szorítkozó kapcsolattartás. III. Károly azonban régebben sem feledkezett meg az unokájáról, és állítólag most is utasította az asszisztenseit, hogy a kis Lilibet Dianának az ő ízlésének megfelelő ajándékot biztosítsanak.

„III. Károly utasította az asszisztenseit, hogy rendezzenek be egy méretre készült kerti játszóházat, hasonlót ahhoz, amilyen II. Erzsébet királynőnek és Margit hercegnőnek volt, amikor kicsik voltak” – mondta egy bennfentes.

(pluska.sk)

Read More

Post Comment