Search by category:
Egyéb kategória

Újabb családi vállalkozással bővült az ipari park

Újabb családi vállalkozással bővült az ipari park

Kürthy Judit

2024. 07. 05., p – 16:31

Egyházkarcsa |

Az idén 25 éves, világítástechnikával foglalkozó vállalkozás új cégközpontja az egyházkarcsai ipari parkban, a 63-as úthoz közel, az első bekötőút mellett kapott helyet.

A üveg homlokzatú épület nem pusztán egy bemutatóterem és raktár egyben, sokkal inkább egy közösségi tér, ahol a cég munkatársai impozáns környezetben végezhetik el mindennapi teendőiket, miközben az érdeklődők megtekinthetik legnépszerűbb termékeiket is.

Az ünnepélyes megnyitón az ügyvezető, Mészáros László és felesége Mészáros Varga Veronika köszöntötték a vendégeket, a cég munkatársait, családtagjaikat és barátaikat. Az asztalokkal és székekkel berendezett nagyteremben zongorával kísért hegedűszó várta az érkezőket, a svédasztalon pedig különleges falatok sorakoztak. Miután minden meghívott megérkezett, először Mészáros László szólt a jelenlévőkhöz. Elmondta, hogy az édesapja által alapított cég, az ML Lock jövőre lesz 25 éves és megköszönte mindazok támogatását, akik bármilyen módon hozzájárultak a vállalkozás sikereihez. Egyes munkatársai és barátai mellett kiemelte még Egyházkarcsa település vezetését, akik sokat segítettek az új központ megvalósításában. Beszéde után Mórocz Péter, a község polgármestere vette át a szót, aki elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt kereste fel őket Mészáros László egy új cégközpont reményével, melyet az ipari parkban szerettek volna felépíteni. A terveket látva egyértelművé vált számukra, hogy ez nem csak egy telephelynek indul, hanem egy álom, egy életmű megvalósítása lesz. Hozzátette az is, hogy a közeljövőben további hangárok épülnek majd az ipari parkban, melynek befejezésével összesen 8000 munkahelyet teremtenek. Már most is 4000-en dolgoznak itt.

A vállalkozás a költözéssel egy időben hat új munkahellyel gyarapszik. Jelenlegi cégközpontjuk Nagylúcson található, ám a végleges áttelepülés után ott megszűnik a telephely. 21 munkatársat alkalmaznak a cégnél és 20 egyéni vállalkozóval dolgoznak együtt. Évről évre növekedő forgalmuk kulcsát 3 pontban fogalmazza meg a cégvezető: gyorsaság, profizmus és minőség.

Mészáros László és felesége kifejezve hálájukat felajánlották segítségüket Egyházkarcsának, szeretnék továbbfejleszteni a kultúrház világítástechnikáját, elkészítenék a terveket, majd jóváhagyás után a cég saját költségeire kiviteleznék a munkálatokat. Az ajánlatot a polgármester készségesen elfogadta.

Read More

Post Comment