Search by category:
Egyéb kategória

Továbbra is nagy erőkkel keresik az eltűnt felsőszeli férfit (FOTÓK)

Továbbra is nagy erőkkel keresik az eltűnt felsőszeli férfit (FOTÓK)

Mészáros Richárd

2024. 07. 10., sze – 14:23

A férfi keresésébe már a belügyminisztérium helikoptere is bekapcsolódott.

Amint arról korábban beszámoltunk, a 76 éves felsőszeli Ladislav Rapi július 7-én, vasárnap 17:00 és 18:00 óra között távozott felsőszeli lakhelyéről, ahová nem tért vissza. Korábban demenciát diagnosztizáltak nála, és lehet, hogy dezorientált.

Kapcsolódó cikkünk

Segítsen megtalálni!

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri egy eltűnt, 76 éves felsőszeli lakos, Ladislav Rapi megtalálásában. A férfi vasárnap (július 7.) 17:00 és 18:00 óra között ment el felsőszeli lakhelyéről, de nem tért vissza. Korábban demenciát diagnosztizáltak nála, és lehet, hogy dezorientált. Erről a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság tájékoztatott a közösségi oldalán.

Az illető vékony testalkatú, 165 centiméter magas, barna szeme és rövid ősz haja van. Arca borostás. „Legutóbb szürke rövidujjút, sötét színű melegítőnadrágot és papucsot viselt” – magyarázták a rendőrök.

Aki segíteni tud a férfi megtalálásában, hívhatja a 158-as telefonszámot, de személyesen is megállhat bármelyik rendőrségen, illetve személyes üzenetet is küldhet a közösségi oldalon.

A galántai rendőrök szerda délelőtt 10:00 órától újabb keresőakciót indítottak a férfi után, amibe már a belügyminisztérium helikoptere is bekapcsolódott. Az akciót speciálisan kiképzett kutyákkal, önkéntesekkel együtt folytatták.

Read More

Post Comment