Search by category:
Egyéb kategória

Rendőrségi vizsgálat a Suzukiban

Rendőrségi vizsgálat a Suzukiban
Mészáros Richárd
2022. 04. 27., sze – 15:25

2022. április 27., szerda – 15:29
Friss ikon
Off

Törzs

Lapunk értesülései szerint ma a magyar rendőrség munkatársai szálltak ki a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárába. A vállalat kommunikációs vezetője az üggyel kapcsolatban annyit erősített meg, hogy a korábban gyártott dízel járműveikkel kapcsolatban zajlik a rendőrségi vizsgálat.

Vállalatunk jelenleg tájékozódik az ügyben, és mindenben együttműködik az illetékes külföldi és magyar hatóságokkal. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Magyar Suzuki minden esetben betartja az aktuális jogszabályokat, és ezeknek megfelelően folytatja működését”

– közölte Bonnár – Csonka Zsuzsanna és hozzátette, hogy folyamatban lévő ügyben további információkat nem áll módukban megosztani.

Racsné Galambos Gréta őrnagy, Komárom-Esztergom megyei rendőrségi sajtószóvivő az Új Szónak szintén megerősítette a mai akció tényét, közölte, hogy a rendőrség munkatársai tartózkodnak a helyszínen, a vizsgálat még tart, további információt nem adhat. „A vizsgálat befejeztével az arra illetékes hatóság ad majd ki közleményt, egyelőre többet nem mondhatok” – reagált a megyei sajtószóvivő.

Bevezető

Az Új Szó értesülései szerint ma, azaz szerdán a Suzuki esztergomi gyárába szállt ki a magyar rendőrség, a cég által gyártott korábbi dízel járművekkel kapcsolatban vizsgálódnak – tudatta a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment