Search by category:
Egyéb kategória

Sok volt az eső, leállt a hulladékelhordás

Sok volt az eső, leállt a hulladékelhordás
Mészáros Richárd
2020. 10. 15., cs – 13:07

2020. október 16., péntek – 08:00
kukáskocsi
Friss ikon
Off

Törzs

A többnapos zuhogó eső miatt akadozik és késik a hulladék elszállítása a városból és néhány környékbeli településről. Szerkesztőségünknek is több lakos panaszkodott, hogy a szokásos időpont ellenére nem jött a kukásautó és a teli tárolóedények még mindig az utcán rostokolnak. Varga Károly, a párkányi KSOH vállalat igazgatója az Új Szót arról tájékoztatta, hogy a nagy esők miatt sem a nánai, sem pedig a bajtai hulladéklerakóra nem tudnak szemetet szállítani. Nánára azért, mert a talaj úgy felázott, hogy a teherautók süllyednek a telepen, Bajtára pedig azért nem, mert ott meg a hulladékkotró gép romlott el. A cég emiatt Ebedről és Muzsláról sem tudta elszállítani a hulladékot.

„Holnap, azaz pénteken Párkányból a tömbházaktól elvisszük a teli kukákat. A többieknek sajnos még várniuk kell, remélem jövő héten már a terminusok szerint tudjuk elszállítani a hulladékot a családi házaktól is” – fejtette ki lapunknak az igazgató.

A gyűjtés időpontjairól Párkány város weboldalán és a Mestský úrad Štúrovo – Párkányi Városi Hivatal facebook – portálon tájékoztatnak.

Bevezető
Párkány |

A többnapos esőzés miatt akadozik a hulladékelhordás Párkányban és néhány környékbeli településen. A KSOH igazgatója a jövő hétre ígéri a helyzet javulását.

 

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment