Search by category:
Egyéb kategória

Végre sikerült megtartani a Billboard-gálát

Végre sikerült megtartani a Billboard-gálát
Juhász Katalin
2020. 10. 15., cs – 13:50

2020. október 15., csütörtök – 14:30
ddd
Friss ikon
Off

Törzs

Legend a gálán feleségének, a vetélése után lábadozó Chrissy Teigennek ajánlotta Never Break című számát, amelyet zongorával kísért. A dalt felvételről láthatták a nézők, több más produkcióval együtt. A háromórás díjátadót ugyanis a Los Angeles-i Dolby Színházban rendezték meg, de közönség nélkül, és csak az előadók egy része vett részt személyesen a műsorban.

Post Malone egyebek mellett a fődíjat, a legjobb előadó díját is megkapta az estén. „E vagyok ragadtatva attól a szeretettől, amely mindenkitől felém árad” – mondta az énekes, aki többek között a legjobb rapelőadó, a legjobb férfi előadó és a legjobb rapalbum díját is elvitte.

Billie Eilish a legjobb női előadó, a legjobb új előadó és a Billboard 200 legjobb albuma trófeákat gyűjtötte be az estén. A 18 éves énekesnő maszkot viselve üzente a nézőknek, hogy menjenek el szavazni az elnökválasztáson, hordjanak maszkot és mossanak kezet.

Lil Nas X négy díjat kapott, köztük Old Town Road című számáért. Kanye West, aki tavaly két gospelalbumot adott ki, elnyerte a legjobb gospelelőadó, a legjobb gospelszám, a legjobb gospelalbum és a legjobb keresztény album díját is.

Garth Brooks countrysztár Chertől vehette át a gála Ikon-díját. A színésznő-énekesnő igazi zenei legendaként és barátjaként mutatta be. Brookst,aki egyedülálló módon több mint tízmillió példányt adott el egyenként kilenc lemezéből, sikerszámait énekelte a gálán.

A műsorban a múlt héten elhunyt gitáros rocklegendára, Eddie Van Halenre is emlékeztek. Bejátszották a 2015-ös Billboard-gálán előadott számát is.

Az idei díjátadótt eredetileg áprilisban tartották volna meg, de a pandémia miatt elhalasztották. Ezért tűnhetett úgy, hogy az 55 kategória néhány jelölése már kissé elavult. Például a legjobb szám díjának mind az öt jelöltjét már Grammy-díjra is jelölték januárban. Más kategóriákban pedig néhány jelöltnek már frissebb számai is megjelentek időközben. És olyan jelöltek is akadtak, akik versenyben voltak már a 2019-es MTV Video Music Awards díjaiért is.

Bevezető
New York |

Post Malone kilenc díjat kapott a Billboard Zenei Díjátadó gálán, amelyen több trófeával jutalmazták John Legendet és Billie Eilish-t is.

Település / hely
New York

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment