Search by category:
Egyéb kategória

Bár találkoztak Matovičcsal, az OĽaNO képviselői nem vonulnak karanténba

Bár találkoztak Matovičcsal, az OĽaNO képviselői nem vonulnak karanténba
Mészáros Richárd
2020. 11. 04., sze – 18:07

2020. november 4., szerda – 18:14
Igor Matovič
Friss ikon
Off

Törzs

„Tekintettel arra, hogy a képviselők nem tudnak róla, hogy fertőzöttel kerültek volna kapcsolatban, és a betegségre utaló tüneteik sincsenek, nem kell karanténba vonulniuk” – mondta Šipoš.

A miniszterelnök szerdán vonult otthoni karanténba, mert vasárnap olyan személlyel találkozott, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. A kormányfő pénteken tesztelteti le magát. Matovič a közösségi hálón tájékoztatott erről. Megjegyezte, továbbra is nehéz küzdelem vár ránk az új típusú koronavírus-járvány miatt, de hiszi, hogy megbirkózunk vele. „Együtt erősebbek vagyunk, mint a vírus” – írta.

Igor Matovič

Matovič karanténba került

Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő karanténba vonult, miután kapcsolatba került egy koronavírus-fertőzött személlyel.

Matovič szerdán részt vett a kormányülésen, járt a parlamentben, és találkozott Zuzana Čaputová köztársasági elnökkel is.

Bevezető
Pozsony |

Egyelőre nem vonulnak otthoni karanténba az OĽaNO parlamenti klubjának tagjai, akik Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnökkel tartottak szerdán közös sajtótájékoztatót. Michal Šipoš, a klub elnöke elmondta, nincs tudomásuk róla, hogy fertőzött személlyel találkoztak volna. Ha beigazolódna, hogy a miniszterelnök megfertőződött, átértékelik a helyzetet.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment