Search by category:
Egyéb kategória

Nincs mód az aggódásra

Nincs mód az aggódásra
Ibos Emese
2020. 11. 12., cs – 09:49

2020. november 12., csütörtök – 13:12
Taksonyfalva
Friss ikon
Off

Törzs

A Niké sportfogadó iroda pályázatot írt ki sportoló gyerekek támogatására. A pályázók rövid videókkal kapcsolódhatnak be a versenybe. Az iroda minden két héten kiválaszt közülük egyéneket vagy egyesületeket, akiknek, illetve amelyeknek anyagi támogatást nyújt. A videókra a közönség is szavazhat. A sportfogadó iroda minden eladott szelvény után egy centet számol hozzá a 100 ezer eurós alaphoz. A Fond pre budúcnosť športu – A sport jövőjéért alap nagyköveteként Kovács Tamás szerint nagyon fontos támogatni a sportot, főleg ebben a nehéz időben, amikor az háttérbe szorul.

„A nyilvánosság számára be kellett zárni a Tomi Kid Akadémiát, de aki az egyesületünk tagja, az továbbra is folytatja a sportolást. Az edzéseket, ha korlátozásokkal is, de megtartjuk, készülünk a versenyekre. Jövő héten Koszovóba megyünk, az elmúlt időszakban, amíg lehetett, Magyarországra jártunk versenyezni. Folyamatosan keressük a lehetőségeket” – mondta el Kovács Tamás. Jelenleg az olimpiai kvalifikációra és az Európa-bajnokságra készülnek. Hozzátette, most nagyon nehéz a versenynaptárt összeállítani, mert Szlovákiában nem lehet versenyeket rendezni, minden bizonytalan, de reméli, hogy januártól újra elindulhat a sportélet. „Kommunikálunk a válogatott edzővel és dolgozunk rajta, hogy a sportolóink minél előbb folytathassák a versenyzést. Hogy ne essenek ki belőle, próbálunk olyan külföldi országokba eljutni, ahová még lehet. A sportolóknak kell a megmérettetés” – hangsúlyozta.

Azoknak, akiket a versenyre készít fel, mint fogalmazott, nem engedi meg, hogy a járvány miatt aggódjanak, vagy a megváltozott helyzet miatt kizökkenjenek az egyensúlyukból. „Látják azt, hogy én azért dolgozom, hogy az egyre változó feltételek mellett megtaláljam a lehetőségeket a mérkőzésekre, ezért nincs idejük lazítani, vagy azon aggódni, hogyan tovább” – zárta az edző.

Bevezető
Taksonyfalva |

Kovács Tamás egykori világ- és Európa-bajnok ökölvívó rendkívül fontosnak tartja a sportolók támogatását ebben a nehéz időszakban. Egyesülete tagjainak nem engedi meg, hogy a járvány miatt aggódjanak.

Település / hely
Taksonyfalva

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Marosi Bianka

Read More

Post Comment