Search by category:
Egyéb kategória

Elmarad a holnapi premier a Tháliában

Elmarad a holnapi premier a Tháliában
Juhász Katalin
2020. 12. 09., sze – 16:11

2020. december 9., szerda – 16:17
dddd
Friss ikon
Off

Törzs

A színház vezetése a mai nap folyamán e-mailben értesítette a bérletes nézőket a kényszerű döntésről. „A munka viszont folytatódik! Amennyiben a helyzet újra megengedi, az előadásokat pótolni fogjuk. A kijelölt új időpontokról hírlevél formájában értesítjük Önöket! Ezekre az előadásokra továbbra is érvényesek a tavalyi, a 2019/2020-as évadra váltott bérletek. Megértésüket előre is köszönjük” – áll a színház közleményében. 

Az idén 50 éves teátrum társulata eredetileg április 23-án mutatta volna be Darvas Benedek és Pintér Béla kultikus darabját, amelynek műfaja „zenés népi krimiballada”, és amelyet hatalmas sikerrel játszott a budapesti Pintér Béla Társulat. Egy fiatal rendező, Rédli Károly állította színpadra a művet, a A próbák már folytak, amikor a járvány első hulláma miatt el kellett halasztani a premiert. 

Az évad végén sem tarthatták meg a bemutatót, ezért októberre halasztották. Később úgy döntöttek, hogy a színház történetében először online premiert tartanak. Üres nézőtér előtt vették fel az előadást, ám technikai okokból végül nem tudták a meghirdetett időpontban streamelni. December első hetére ígérték az online hozzáférést, ám közben már a „valódi” bemutató kivitelezése is reálissá vált, ezért arra kezdett készülni a társulat. A járvány azonban ezt a tervet is keresztülhúzta.

Bevezető
Kassa |

Ma kaptuk a hírt, hogy elmarad a Parasztopera holnapi bemutatója, és valamennyi decemberre tervezett bérletes előadás a kassai Thália Színházban. Az ok: koronavírus okozta betegség.

Település / hely
Kassa

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment