Search by category:
Egyéb kategória

Gina Caranot kirúgták a Mandalorian sikersorozatból – relativizálta a holokausztot

Gina Caranot kirúgták a Mandalorian sikersorozatból – relativizálta a holokausztot
Balázs Lilla
2021. 02. 11., cs – 13:08

2021. február 11., csütörtök – 14:00
Gina Carano

Friss ikon
Off

Törzs

Rövid közleményében tudatta a Lucasfilm, hogy a színésznő már nem tagja a Mandalorian sikersorozat stábjának, és a sorozat harmadik, 2021 karácsonya táján érkező évadában sem fog szerepelni.

Gina Carano jelenleg nem áll a Lucasfilm alkalmazásában, és nem is tervezünk semmit a jövőben a számára. Ugyanakkor irtózatosnak és elfogadhatatlannak tartjuk azokat a közösségi médiás bejegyzéseit, amiben kulturális vagy vallási alapon ítél el másokat.

közölte a filmgyártó.

Kirúgásához egy azóta már törölt Instagram-bejegyzés vezetett, amelyben a magát republikánusnak valló Carano a holokauszt áldozatai és a republikánus párt követői között vont párhuzamot. Szerinte Joe Biden Amerikájában a republikánusokat úgy üldözik, mint a náci Németországban a zsidókat, és hogy háttérben lévő gyűlölet az állam felelőssége. A színésznő által törölt poszt nem tűnt el nyom nélkül a a világhálón.

A színésznő kirúgását a rajongók csoportjai is követelték a Disney-től, az elmúlt hónapokban ugyanis több, éles vitát, helyenként pedig komolyabb balhét kiváltó bejegyzést is közzétett.

Az egykori ketrecharcos hölgy nyíltan kritizálta a maszkviselést, posztolt a trumpista összeesküvés-elméletekről és a választási csalásról. Kedvelte a Black Lives Matter-mozgalmat gyalázó bejegyzéseket, és kigúnyolta a gendermegszólításokat.

Carano minden bizonnyal főszerepétől is elbúcsúzhat, melyet a Mandalorian készülő testvérsorozatában, a Star Wars: Rangers of the New Republicban játszott volna. A Disney még nem közölte, hogy a tévésorozatban kik játszanak majd.

(bl, telex)

Bevezető

A Star Wars-tartalmakat gyártó Lucasfilm kirúgta Gina Caranot szerdai Instagram-bejegyzése miatt.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment