Search by category:
Egyéb kategória

Marilyn Manson ügye folytatódik

Marilyn Manson ügye folytatódik
Balázs Lilla
2021. 02. 11., cs – 14:14

2021. február 11., csütörtök – 14:33
Marilyn Manson

Friss ikon
Off

Törzs

Wood és Manson akkor kerültek kapcsolatba, amikor a lány 19, a rocksztár pedig 38 éves volt. 2010-ben eljegyezték egymást, de pár hónappal később kapcsolatuk befejeződött.

A színésznő lavinát elindító bejegyzése után a Loma Vista Recordings lemezkiadó felbontotta szerződését az énekessel, mondván:

A felzaklató vádak fényében, melyeket Evan Rachel Wood és a többi nő állítanak Marilyn Mansonról, a kiadó úgy döntött, azonnal megvonja támogatását az énekes jelenleg készülő albumától. A körülményekre való tekintettel pedig Marilyn Manson jövőbeni projektjein sem kívánunk együtt dolgozni a sztárral.

Marilyn Manson

Újabb vád Marilyn Manson ellen – ezúttal Ellie Rowsell brit énekesnő állt elő

Ellie Rowsell brit énekesnő azzal vádolja Marilyn Mansont, hogy egy GoPro kamerával készített felvételt a szoknyája alatt egy zenei fesztiválon.

A Loma Vista kiadó 2015 óta dolgozott együtt a világsztárral és három legutolsó albumának a kiadásáért voltak felelősek.

Mansonnak szerepe lett volna a Starz showban, „Amerika istenei“ címmel, de a hálózat ugyancsak folbontotta együttműködését az énekessel.

A vádak alapján, melyek Marilyn Mansont érték, úgy döntöttünk töröljük az énekes szereplésének a lehetőségét. A Starz egyértelműen kiáll a bántalmazást elszendevett áldozatok mellett.

írta közleményében a Starz.

(bl, CNN)

Marilyn Manson

VIDEÓ: Rejtőzködik Marilyn Manson – Los Angeles-i házát szerda este körbevették a rendőrök

Rendőrök hada gyűlt össze Marilyn Manson Los Angeles-i háza előtt szerda este, mivel ismétlődően feljelentést kaptak a sztárral kapcsolatban.

Bevezető

A CNN elérte Evan Rachel Wood és Marilyn Manson szóvivőit.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment