Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Szidták a szülőket a tanárok, de nem tudták, hogy ülésüket online közvetítik

VIDEÓ: Szidták a szülőket a tanárok, de nem tudták, hogy ülésüket online közvetítik
Balázs Lilla
2021. 02. 22., h – 09:34

2021. február 22., hétfő – 10:23
káromkodás

Friss ikon
Off

Törzs

Tanácskozásukat, melyen bőszen szidták a szülőket, bárki online bárki követhette.

Az iskolaszék tagjai úgy tudták, hogy még nem indult be az élő közvetítés, amikor elkezdték kitárgyalni a szülőktől a közösségi médiában érkező bírálatokat. „Egyedül vagyunk” – mondta az iskolaszék egyik tagja, Kim Beede, aki ezután obszcén módon reagált a szülők kritikus twitterüzeneteire.

A járványügyi korlátozások miatt Kaliforniában is zárva vannak az iskolák. Több szülő az iskolaszék tagjain élte ki dühét, Beede nyitó felszólalása után az iskolaszék több tagja is arról beszél, hogy a szülők „csak a bébiszittereiket [vagyis az iskola tanárait] akarják visszakapni”. Richie Masadas azzal vádolta a szülőket, hogy a fivére orvosimarihuana boltjába járnak vásárolni, akik most persze nem szívhatnak, mert „ha otthon van a gyerek, nincs szívás”.

Leírás

Forrás: YouTube / TODAY

Amikor arról beszéltek, hogy a szülők hozzászólásait három percre kéne korlátozni, észrevették, hogy a tanácskozásuk már online közvetítésben zajlik.

„Hoppá, a tanácskozás már nyilvános” – mondta ekkor Beede. „Ne már” – jött rá a válasz, amire egy harmadik hang megjegyezte, hogy „nagyszerű” – ekkor a kép hirtelen feketére váltott, és megjelent egy felirat, hogy „próbatanácskozás folyamatban”.

Az iskolaszék szerdai ülésezése után két nappal a tagok lemondtak, ám ekkor már a tanácskozásukról készült felvétel rég a Youtube-on keringett.

(bl, 444)

Bevezető

Egy kaliforniai tankerület iskolaszékének minden tagja le kellett mondjon, miután egy tanácskozásukon többük is bőszen gyalázta a szülőket.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment