Search by category:
Egyéb kategória

Koalíciós válság: Kollár nyugtatja a kedélyeket

Koalíciós válság: Kollár nyugtatja a kedélyeket
Czímer Gábor
2021. 03. 03., sze – 13:42

2021. március 3., szerda – 13:53
Boris Kollár

Friss ikon
On

Törzs

Kollár a kialakult kormányválsággal kapcsolatban kijelentette, két kormánypárt a közösségi médiában és a sajtóban közölt üzenetekkel támadja a partnereit. „Káoszt alakítanak ki, amelyhez most a harmadik párt is csatlakozott” – mondta.

Arra szólította fel az érintett pártokat, hogy tegyék félre a konfliktusaikat.
„Tisztelt koalíciós partnerek, kérlek benneteket ne viselkedjetek úgy, mint a kisgyerekek a homokozóban” – mondta. 

Egyben arra szólította fel az érintetteket, hogy térjenek vissza a programjuk megvalósításához. „Amiért az emberek minket a parlamentbe küldtek” – tette hozzá. Arról is beszélt szerinte a jelen helyzetnek nem lehet győztese. „Ennek csak vesztesei lehetnek, mégpedig az emberek lesznek a vesztesei” – jelentette ki azzal, hogy a legnagyobb problémát az jelenti, hogy az országban a koronavírus szedi az áldozatait. 

Kollár szerdán este öt órára tárgyalni hívta a koalíciós pártok vezetését, hogy zárt ajtók mögött tárgyalják meg a kormánypártok közötti konfliktust.

Bevezető
Pozsony |

Boris Kollár, a parlament házelnöke, aki egyben a koalíciós Sme rodina vezetője, arra kérte az OĽaNO, az SaS és a Za ľudí kormánypártokat, ne viselkedjenek úgy, mint a kisgyermekek a homokozóban. Tárgyalni hívta a kormányzó pártok vezetését.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Czímer Gábor

Read More

Post Comment