Search by category:
Egyéb kategória

Egyre több a fiatal a COVID-19 betegek között

A Dáta bez pátosu szervezet nyílt levelet intézett az iskolaügyi miniszterhez és a miniszterelnökhöz arról, hogy miért tartják elhibázott lépésnek a gyerekek visszaengedését az iskolapadokba.


Tisztelt Branislav Gröhling miniszter – Az oktatás az ország jövője, kedves Igor Matovič miniszterelnök!

Ha volt valaha olyan idő / nap az elmúlt fél évben, a hét, amikor teljesen világos, hogy a diákok nem valók az iskolákba, az most van, ezen a hétvégén, 2021. március 6.-7.-8. Önök már meghoztak körülbelül 3 alapvetően ROSSZ döntést, pontosan az ellenkezőjét csinálták annak, amit csinálni kellett volna (nyitás a zárás helyett), és NEM regionálisan nyitottak, hanem alapvetően az ország TELJES és TERÜLETÉN, MINDENHOL. Teljesen rosszul.

Mi is támogatjuk azokat a jelszavakat, hogy:
👉 az iskolákat zárjuk be utolsónak
👉 az iskolákat nyitjuk meg elsőként.

De ma a következő helyzet áll fenn a tudósokkal és szakértőkkel folytatott kerekasztal után (ahova mi nem fértünk be, mert az adatelemzők nincsenek “IN”):

MEGMÉRÜNK MÁRCIUS 21-én 4⃣ PARAMÉTERT, hogy 4x grafikont kapjunk

⏩ a mobilitás csökkentése
⏩ a vírus terjedésének csökkenése
⏩ kórházba kerültek száma
⏩ új mutációk előfordulása

ÚJ MUTÁCIÓK ESETE

Teljesen rajtunk kívül áll, de a zanzibariak a seyselliaek, a maldívok és a hurghadisták idehozzák, mert ezt eddig mindig megtehették. Már az Brit B.1.1.7 mutáció (hazánkban elterjedt) is nagyon jól terjed a fiatalok körében. Fiatal azt jelenti, hogy a PCR pozitív esetek grafikonja szerint:
– 0 és 10 év közötti gyermek
– 10 és 20 év közötti tizenéves

Ezeknek a korosztályaknak aránya a PCR-pozitívak között soha nem volt olyan magas, mint most. Jelenleg kétszer nagyobb, mint egy hónappal ezelőtt. Nem 2x kevesebb, hanem 2x több. A többi korosztályból van kevesebb ferőzött. Naponta átlagosan 2300 van a 7 napos incidenciában, az antiG tesztekből pedig napi 5 ezer pozitív találatot kapunk. Tudjuk, hogy nem szabad önöket zavarni, mert “átfertőződünk”, de figyelmeztetünk arra, hogy bármelyik iskola megnyitása bárki más számára minta kritikus első vonalban dolgozó szülők gyermekei:
1) növeli a mobilitást
2) növeli a vírus terjedését a gyermekek, majd idősek között
3) növeli a megfertőzött idősek kórházba kerülésének számát
4) az új mutációk előfordulását is fokozza (vegyük a B 1.1.7-et “újnak”)

Tudatosítsák kérem, hogy a tegnapi adatok a tegnapelőtt elvégzett vizsgálatokból származnak, akiket hétfőn/kedden vizsgáltak – ezek MIND RÉGI ADATOK.

A VÍRUSTERJESZTÉS CSÖKKENTÉSE

Az iskolába utazó gyermekek mellett a szülők és a tanárok tízezrei is többet fognak utazni mint “tegnap”. Jó ötlet. A gyermekek egy kis része 2 hétig iskolába jár majd, majd 2 hónapig SENKI se fog. Más ötletünk van: Tartsuk otthon a gyerekeket, tanáraikat és szüleiket elszigetelten március 21-ig, és térjünk vissza 14 nap múlva a témához, mert:

1) Most oltjuk be a tanárokat, és azok hamarosan ellenállóbbak lesznek
2) A be nem oltott tanárok NEM rezisztensek, és bizonyosan megfertőződnek
3) Ha a tanárok megfertőződnek, házastársuk és a szüleik is megkapják a vírust
4) Új mutációknak nagyon tetszeni fog ez, és mi növekedni fogunk látni
5) Nem szeretjük kimondani, de a tanárok is kórházakba kerülnek. Van olyan tanár – családtagunk aki meg is halt, úgyhogy vigyázzunk.

Egyre több a fiatal a COVID-19 betegek között” című cikkünk a #site_linkoldalon jelent meg.

Post Comment