Search by category:
Egyéb kategória

Főzővideói buktatták le a karibi szigetvilágban bujkáló olasz maffiózót

Főzővideói buktatták le a karibi szigetvilágban bujkáló olasz maffiózót
Hegedűs Norbert
2021. 03. 29., h – 19:41

2021. március 29., hétfő – 19:41
nyaralás illusztráció

Friss ikon
Off

Törzs

Az 54 éves Marc Feren Claude Biart-t 2014 óta körözték, mert kábítószerrel üzletelt a leghatalmasabb olasz maffia, a calabriai Ndrangheta embereként. A letartóztatás elől a Karib-tengeri Dominikai Köztársaságba szökött, ahol igyekezett kevéssé feltűnni, környezete csak Marc-ként ismerte a csendes Boca Chicában.

Az olasz konyhát azonban annyira szereti, hogy feleségével együtt létrehozott egy YouTube-csatornát, amelyen olasz fogások elkészítéséhez adtak tanácsokat követőiknek. Marc gondosan ügyelt arra, hogy a főzővideókon ne lássák az arcát, egyéb testrészein lévő tetoválásai azonban elárulták az őt az interneten is kereső rendőröknek.

„Az olasz konyha szeretete tette lehetővé, hogy kövessük az interneten és a közösségi médiában hátrahagyott nyomait” – hangsúlyozta hétfői közleményében az olasz rendőrség.

A főzőműsorai által lebuktatott olasz maffiózót a múlt héten fogták el az Interpol segítségével, a drogdílert szállító repülőgép hétfőn érkezett meg Milánóba.

Az európai kokainkereskedelem jórészét ellenőrző Ndrangheta már régóta Olaszország legjelentősebb bűnszövetkezete, sokkal nagyobb a hatalma, mint a híres szicíliai Cosa Nostrának, jelen van minden kontinensen.

Bevezető

A YouTube videómegosztó csatornára feltett főzővideói buktattak le egy olasz maffiózót, aki a Karib-térségben bujkált a letartóztatás elől. A férfi ügyelt arra, hogy ne mutassa az arcát, tetoválásai alapján azonban az olasz rendőrök felismerték.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment