Search by category:
Egyéb kategória

Az OĽaNO nem kételkedik abban, hogy szükséges a veszélyhelyzet meghosszabbítása

Az OĽaNO nem kételkedik abban, hogy szükséges a veszélyhelyzet meghosszabbítása
Mészáros Richárd
2021. 04. 27., k – 14:51

2021. április 27., kedd – 14:54
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

„A járványügyi bizottság a veszélyhelyzet ismételt meghosszabbítását javasolta a kormánynak, és nem látunk semmilyen okot arra, hogy megkérdőjelezzük ezt az intézkedést. Ha az rendelkezés meghosszabbításának kérdése a parlament elé kerül, most is a szakértők ajánlásait és az aktuális járványhelyzetet fogják figyelembe venni a képviselőink, a cél a lakosság életének és egészségének védelme” – írja közleményében a mozgalom.

A párt deklarálta, hogy támogatja Eduard Heger (OĽaNO) kormányát a kormányprogramról és a kabinet iránti bizalomról szóló szavazás során. „Hiszünk abban, hogy erős mandátumot kap az ország újjáépítésére és modernizálására irányuló program megvalósításához” – közölte a mozgalom.

Hétfő esti ülésén a kormány úgy döntött, további 30 nappal meghosszabbítja a veszélyhelyzetet. A döntést még meg kell erősítenie a parlamentnek. A kormány döntött arról is, hogy a kijárási korlátozást április 29-től, csütörtöktől enyhíti, ezután este 9-től lesz érvényben.

koronavírus

A kormány meghosszabbította a veszélyhelyzetet, rövidül a kijárási korlátozás ideje

Pozsony |

Újabb harminc nappal hosszabbították meg a veszélyhelyzetet – döntött erről a kormány hétfői, online ülésén.

Bevezető
Pozsony |

Az OĽaNO nem kételkedik abban, hogy szükség van a veszélyhelyzet meghosszabbítására. A koalíciós párt a járványügyi bizottság ajánlásaira hivatkozik. A mozgalom képviselői az intézkedés meghosszabbításakor figyelembe veszik a szakértők ajánlásait és a jelenlegi járványhelyzetet – tájékoztatott Peter Dojčan, az OĽaNO kommunikációs csapatának tagja.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment