Search by category:
Egyéb kategória

Remišová: Nem támogatjuk az áfa 25%-ra emelését

Remišová: Nem támogatjuk az áfa 25%-ra emelését
Hegedűs Norbert
2021. 05. 02., v – 12:44

2021. május 2., vasárnap – 13:00
Veronika Remišová

Friss ikon
Off

Törzs

Remišová szerint ilyen javaslat nem is érkezett a koalíciós tanács elé. Azt ugyanakkor elismerte, hogy a családi pótléknak magasabbnak kellene lennie. Az áfa emelését Remišová vitapartnere, Robert Fico (Smer) is elutasította.

Fico kifogásolta, hogy a kormányprogramban nincs említés a koronavírus 11 ezer áldozatáról, a deficit emelkedéséről és a kormány nem reagál a növekvő munkanélküliségre sem.

Fico azt is megerősítette, hogy a Smer rendkívüli parlamenti ülés összehívást kezdeményezte, ahol vissza akarják hívni Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügyi minisztert. Remišová kijelenetette, hogy Kolíková bírja a bizalmát és nem lát okot a visszahívására.

A Smer le akarja állítani az országos teszteléseket is. „Nincs értelme az egésznek.“ – mondta Fico, aki szerint a tesztelés a megnövekedett mobilitással hozzájárult az áldozatok számának növeléséhez. Remišová szerint a tesztelésnek a gócpontokban van értelme, Fico állítását hienizmusnak nevezte. „Politikai harcra használja az áldozatokat.“ – mondta Remišová.

Bevezető

A Za ľudí nem támogatja az áfa (DPH) 25%-ra emelését – mondta Veronika Remišová a TA3 vasárnapi politikai vitaműsorában.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment