Search by category:
Egyéb kategória

Hazatért Dubajból Michal Suchoba

Hazatért Dubajból Michal Suchoba
Mészáros Richárd
2021. 05. 14., p – 09:19

2021. május 14., péntek – 09:19
Friss ikon
Off

Törzs

A Vámszedő-ügyben gyanúsított férfi korábban, egy online videóértekezleten beismerő vallomást tett. A portál információi szerint Suchobát a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) most személyesen hallgatja ki. 

A Specializált Büntetőbíróság február 8-án adott ki nemzetközi és európai elfogatóparancsot Michal Suchoba ellen. Két nappal később a szlovák igazságügy-minisztérium felkérte az Interpol Pozsonyban székelő nemzeti irodáját, hogy hirdessen nemzetközi körözést a gyanúsított ellen. A férfit ezt követően Dubajban, az Interpol helyi egysége vette őrizetbe.

A Vámszedő fedőnevű akcióval összefüggésben az ŠTS korábban öt gyanúsított letartóztatását rendelte el. František Imrecze, a pénzügyi igazgatóság volt elnöke, Jozef Brhel vállalkozó, a testvére, Peter Brhel, Jana R. és Milan G., a pénzügyi igazgatóság informatikai osztályának volt igazgatója ellen közbeszerzési eljárás manipulálása és korrupciós bűncselekmények ügyében indult eljárás.

(noviny.sk)

Bevezető

A TV JOJ információi szerint Michal Suchoba önként utazott haza az Egyesült Arab Emirátusokból Szlovákiába. Jelenleg Pozsonyban tartózkodik. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment