Search by category:
Egyéb kategória

Remišová: Töltsük belföldön a nyarat!

Remišová: Töltsük belföldön a nyarat!
Mészáros Richárd
2021. 06. 20., v – 12:16

2021. június 20., vasárnap – 12:27
Friss ikon
Off

Törzs

Remišová a Facebookon közzétett bejegyzésében rámutatott, a belföldi kirándulásokkal támogathatjuk a hazai gazdaságot és az idegenforgalmat. 

„Sokan épp most tervezik a nyári kirándulásokat. A vírussal vívott több hónapig tartó küzdelem után mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy kifújjuk magunkat, és hogy erőt gyűjtsünk. Hogy kiélvezzük a szabadságot, és örömöket éljünk át a család és a barátok körében. A legbiztonságosabb (és egyben a legszebb) kirándulás a belföldi, Szlovákiában” – véli Remišová.

Rámutatott, hogy az országon belül is van mit látni, felfedezni. Hozzátette: A hegyeken, a várakon és kastélyokon túl történelmi városokat és szakrális emlékműveket is felkereshetünk. „A hazai kirándulással segítünk az idegenforgalomban dolgozóknak, a kisvállalkozóknak, a családi panzióknak, valamint az egész szlovák gazdaságnak” – jegyezte meg.

Végső soron felszólította a lakosságot, engedjék magukat beoltatni a Covid-19 vírus ellen, ezzel is csökkentve annak esélyét, hogy kialakuljon a járvány harmadik hulláma.

Bevezető
Pozsony |

Veronika Remišová (Za ľudí) miniszterelnök-helyettes felszólította az embereket, a külföldi kirándulások helyett részesítsék előnyben a belföldieket. Véleménye szerint így egészségben és biztonságban tölthetjük el a nyarat.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment