Search by category:
Egyéb kategória

Videó: Filmbe illő jelenetek – beragadtak a liftbe, és már a nyakukig ért a víz

Videó: Filmbe illő jelenetek – beragadtak a liftbe, és már a nyakukig ért a víz
Balaskó Réka
2021. 08. 09., h – 14:09

2021. augusztus 9., hétfő – 16:30
Friss ikon
Off

Törzs

A lift egyik utasa, Tony Luu és barátai este 10 óra körül szálltak be a felvonóba, hogy megtekintsék a folyamatos jégeső és a hirtelen áradások okozta károkat, majd a liftben rekedtek a földszinten, amikor a víz beözönlött a kabinba az épület előcsarnokából.

Amint a gyomromig ért a víz, azt gondoltuk, hogy »Oké, ez tényleg komoly«”  mondta Luu az ABC Newsnak, majd azzal folytatta, hogy olyan volt, mintha egy filmből léptek volna elő.

És tényleg úgy néz ki a jelenet, ahogy a lift három utasát a bezárt ajtó mögött majdnem ellepi a víz. A felvételen ezután az látszik, hogy Luu barátja – akinek a feje alig van a vízvonal fölött volt – telefonon sürgeti a mentőket, mert a víz már szinte teljesen ellepi őket.

Végül a bent ragadtak haverjainak sikerült felfeszíteniük az ajtót még a segélyhívást fogadó hatóságok kiérkezése előtt, így a csapdába szorult társaság a sok liter vízzel együtt kiszabadult – mesélték az érintettek a csatornának. Luu ekkora már a lift korlátján állt, hogy levegőhöz jusson.
 

(br, 24.hu)

Bevezető

A felvételt készítő nebraskai férfi és két társa majdnem megfulladt szombat este, amikor a hirtelen lezúdult sok esőtől már nyakig ért a víz az Omaha belvárosában található lakóház liftjében.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment