Search by category:
Egyéb kategória

Donau-Bohemia Trophy Dunatőkésen

Donau-Bohemia Trophy Dunatőkésen
Mészáros György
2021. 08. 12., cs – 16:36

2021. augusztus 13., péntek – 09:13
Friss ikon
Off

Törzs

Évente hagyományosan Ausztria, Magyarország, Csehország és Szlovákia képviselteti magát, és négy versenyből egyszer házigazdaszerep is jut a résztvevőkre.
„Harminc-negyven ló tűnhet fel az indulók között, mind a négy országból lesznek versenyzők, de kevesebben, mint általában, mert az oltástól óvakodó cseheknek gond idejutni – tájékoztatta lapunkat Czajlik Zsuzsanna versenyrendező és edző. – Korosztályok és nehézségi fokozatok szerint az alapkategóriától a Grand Prix-ig minden számban írtunk ki versenyt, ráadásul mindegyik nyitott kategória, így résztvevők közül bárki benevezhet. A mezőny felét szlovákiai lovasok teszik ki, köztük hét tanítványom található: Molnár Liana, Kucsora Barbara, Jenčák Alexandra, Nagy Zara, Alföldy Lilla, Tučná Gréta és Gulázsi Liliána. Négyen először versenyeznek díjlovaglásban, amit szívügyemnek tartok. Ugyanakkor díjugratást is edzek, s védenceim díjlovagolni is tudnak, hiszen az a lovaglás alapja, nem csoda, hogy nagy hangsúlyt fektetünk rá. Sajnálatomra versenyrendezői és edzői teendőim nem engedik meg, hogy én is versenyezzek, de kíváncsian várjuk, milyen fogadtatása lesz a díjlovaglók körében új lovaspályánknak, a díjugratóknál bevált.” 

Bevezető
Dunatőkés |

Péntektől vasárnapig a díjlovaglás hívei veszik birtokukba a Czajlik-rancson idén elkészült új lovaspályát. Pénteken 14 órakor, szombaton és vasárnap 9-kor indulnak a versenyek a Donau-Bohemia Trophy versenysorozat idei második állomásán. 

Település / hely
Dunatőkés

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
J. Mészáros Károly

Read More

Post Comment