Search by category:
Egyéb kategória

Megsérült egy 13 éves kisfiú, mikor a részeg nő az autójukba hajtott

Megsérült egy 13 éves kisfiú, mikor a részeg nő az autójukba hajtott
Balaskó Réka
2021. 10. 13., sze – 15:50

2021. október 13., szerda – 18:30
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrség információi szerint hétfőn Galgóc (Hlohovec) város után egy Audi A4 típusú autó hátulról belehajtott egy Škoda Fabiába, mivel nem tartotta be a követési távolságot. Az ütközés közben a Fabiában megsérült egy 13 éves fiú, akit megfigyelésre kórházba szállítottak. A rendőrök ezután szondás vizsgálatnak vetették alá a 49 éves sofőrt, akinek 1,4 ezrelékes véralkoholszintet mértek a szervezetében. A járőrök továbbá kiderítették, hogy a nő jogosítvány nélkül vezetett, mivel az autóiskolát sosem fejezte be. Az önjelölt sofőr ellen függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés miatt indítottak eljárást.

Egy nappal később a rendőrök Selpőc (Šelpice) községben is megállítottak egy részegen vezető, 47 éves férfit, akinek szervezetében 1,7 ezrelékes alkoholszintet mutattak ki, ráadásul a rendőrök rájöttek, hogy a sofőrt korábban eltiltották a vezetéstől. A férfi ügyében gyorsított eljárást indítottak.

Megsérült egy 13 éves kisfiú, mikor a részeg nő az autójukba hajtott
2021. 10. 13., sze – 15:53
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

A rendőrség felvételei

(br)

Bevezető

A 49 éves részeg sofőr megbukott az autóiskolában, így nemcsak részegen, de jogosítvány nélkül okozott balesetet, amelyben megsérült a fiatal fiú.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment