Search by category:
Egyéb kategória

Hétfőtől szigorúbban ellenőrzi majd a rendőrség az oltatlanokra vonatkozó korlátozások betartását

Hétfőtől szigorúbban ellenőrzi majd a rendőrség az oltatlanokra vonatkozó korlátozások betartását
Balaskó Réka
2021. 11. 19., p – 10:50

2021. november 19., péntek – 11:21
Friss ikon
Off

Törzs

Hétfőtől ideiglenesen lockdown lép hatályba az oltatlanok számára. A helyzet valóban rossz, és kérjük önöket, hogy figyeljenek magukra” – írták a rendőrök a közösségi oldalukon.

Hozzátették, hogy hétfőtől intenzíven fogják ellenőrizni azokat a beltereket, ahová csak védettségi igazolással lehet belépni. A rendőrség a regionális közegészségügyi hatóságokkal is együttműködik.

Heger: lockdown jön az oltatlanok számára

Eduard Heger kormányfő (OĽaNO) elmondta, hogy a Covid-automatát időszakosan módosították, azért, hogy stabilizálják a kórházakban kialakult válságos állapotot.

Az új Covid-automata jelentősen szigorítja az oltatlanokat érintő intézkedéseket az összes járásban. Pont ez a csoport az, amelyik a leggyakrabban kórházi ellátásra szorul, és a legnagyobb mértékben terjeszti a vírust. A kórházaink már tele vannak, és nincs más lehetőségünk” – hangsúlyozta a rendőrség.

Az összeomlás szélén állnak a kórházak, elfogytak a szabad lélegeztetőgépek

Pozsony |

A kórházak az összeomlás szélén állnak, már az összes lélegeztetőgép foglalt – tájékoztatott Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő csütörtök este a közösségi hálón.

(br)

Bevezető

Hétfőtől a kormány ideiglenesen lockdownt rendelt el az oltatlanok számára. A rendőrség közölte, hogy intenzíven fogják ellenőrizni az ezzel járó intézkedések betartását.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment