Search by category:
Egyéb kategória

Egy lépéssel közelebb az 500 eurós utalványokhoz

Egy lépéssel közelebb az 500 eurós utalványokhoz
Nagy Roland
2021. 12. 03., p – 11:02

2021. december 3., péntek – 12:28
Friss ikon
Off

Törzs

Az SaS parlamenti képviselői továbbra sem támogatják Matovič utalványait, és az ellenzéki képviselők sem álltak ki a javaslat mellett. Viszont az OĽaNO, a Sme rodina és a Za ľudí frakciójának képviselői is támogatták a dokumentumot, így sikerült összeszedniük 72 szavazatot, ami a jelenlévő 143 képviselő mellett éppen elég volt ahhoz, hogy elindulhasson a gyorsított eljárás.

A parlamentben jelenleg is zajlik a vita Matovič javaslatáról. Mivel sok képviselő kért szót, ezért a tárgyalás feltehetően ma is elhúzódik.

Matovič és Sulík továbbra is az utalványok miatt hadakozik

Pozsony |

A kormány szerdán több olyan intézkedést is elfogadott, amellyel a járványhelyzet visszaszorítását, valamint a lezárások miatt gazdasági károk enyhítését szeretnék elősegíteni.

Bevezető
Pozsony |

A parlament péntek délelőtt megszavazta, hogy gyorsított eljárásban tárgyaljanak Igor Matovič pénzügyminiszter javaslatáról, amelynek értelmében 500 eurós utalványhoz jutnának azok a 60 év felettiek, akik beoltatják magukat a koronavírus ellen. A pénzügyi tárca vezetője azonban nem lehet nyugodt, hiszen mindössze 1 szavazaton múlott a javaslata.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Nagy Roland

Read More

Post Comment