Search by category:
Egyéb kategória

Heger sokkoló szavai: Egy hozzám közeli személy is meghalt a Covid miatt

Heger sokkoló szavai: Egy hozzám közeli személy is meghalt a Covid miatt
Balaskó Réka
2021. 12. 03., p – 10:01

2021. december 3., péntek – 10:05
Friss ikon
Off

Törzs

Heger szerint szeptember 1-je óta 40 millió euróba került az összes beteg kezelése. Ebből 37,5 millió euró állítólag a nem oltottak kórházi kezelésére ment el. „Ez feleslegesen kidobott pénz, de ami még rosszabb, az a konkrét emberek életére gyakorolt maradandó következmények és sajnos felesleges halálesetek” – mondta Heger.

Heger: az oltatlanok kórházi kezelése emészti fel a legtöbb pénzt

A szeptember 1. óta kórházba került koronavírus-fertőzött páciensek gyógykezelésének költségei elérik a 40 millió eurót. Ebből 37,5 millió eurót fordítottak az oltatlan páciensek kórházi kezelésére. Ezt Eduard Heger (OĽANO) kormányfő jelentette ki a parlamentben, a „kérdések órája” keretében.

A miniszterelnök azzal folytatta, hogy egy hozzá közeli személy is feladta a küzdelmet a betegség ellen. „Sajnálok minden egyes halálesetet. Most, néhány nappal ezelőtt meghalt egy hozzám nagyon közel álló ember, akit ismertem, egy nagyon jó ember.” A férfi Heger szerint munkaképes korban volt, és rengeteg áldozatot hozott másokért.

Hangsúlyozta, hogy a beoltottak védettebbek az új koronavírussal szemben, és kevésbé terjesztik azt. „A kormányban senki sem osztja fel az embereket oltottakra és oltatlanokra. Ezt a Covid-19 teszi” – mondta a kormányfő.

GALÉRIA: Heger megkapta a koronavírus-oltás első dózisát
2021. 05. 01., szo – 14:53
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

TASR-felvételek

(br, pluska)

Bevezető

A miniszterelnök erről tegnap a parlament egyik ülésén beszélt!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment