Search by category:
Egyéb kategória

Juraj Droba: Jó hírem van Pozsony megye utazóinak!

Juraj Droba: Jó hírem van Pozsony megye utazóinak!
Balaskó Réka
2021. 12. 03., p – 11:50

2021. december 3., péntek – 12:03
Friss ikon
Off

Törzs

Az elkövetkezőkben az Arriva és a Slovak Lines társaságok együttműködnek a Pozsony megyei közlekedés helyreállításában – írja a Denník N.

„Jó hírem van a megye minden utazó lakosának. Az Arriva és a Slovak Lines vállalatok megállapodtak az együttműködésről, amelynek köszönhetően rövid időn belül teljesen helyreáll az regionális buszközlekedés. Nagyon örülök annak, hogy az új és az előző üzemeltetőket egy tárgyalóasztalhoz ültető kezdeményezésünk sikerrel zárult. Az Arriva továbbra is az önkormányzat számára szolgáltatást nyújtó partner marad. A Slovak Lines a kiválasztott vonalakon alvállalkozóként fog működni” – mondta Juraj Droba megyeelnök.

Droba: Száz buszsofőr hiányzik, kedden is kiesésekkel kell számolni

Az új Pozsony megyei közlekedési társaság, az Arriva továbbra is munkaerőhiánnyal küzd, mintegy száz buszsofőrre lenne szüksége.

Droba végül megköszönte a türelmet, szerinte megmutatták, hogy a legnagyobb problémákra is sikerül megoldást találni.

Az Arriva busztársaság november közepétől biztosította a Pozsony megyei közlekedést, de mivel sofőrhiány alakult ki náluk, ezért rengeteg fennakadással kellett számolniuk az utazóknak.

(br, denníkn)

Bevezető

„Nagyon rövid időn belül teljesen helyreáll a Pozsony megyei regionális buszközlekedés” – jelentette be Juraj Droba, Pozsony megye elnöke.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment