Search by category:
Egyéb kategória

Csúszik az út: három baleset órákon belül szinte ugyanott

Csúszik az út: három baleset órákon belül szinte ugyanott
Sudár Éva
2021. 12. 09., cs – 12:53

2021. december 9., csütörtök – 12:53
Friss ikon
Off

Törzs

Reggel kilenc órakor a sztrádán Levélnél Hegyeshalom irányába egy nyergesvontató és egy Volkswagen kistehergépkocsi ütközött össze. Tíz óra környékén szinte ugyanott, az M1-es autópályán Levélnél a határ felé tartva egy román rendszámú BMW személygépkocsi árokba hajtott. Tizenegy órakor innen pár kilométerre az M15-ösön Hegyeshalom magasságában Rajka felé egy autó szalagkorlátnak ütközött, megpördült, majd egy másik autó ütközött neki.

A katasztrófavédelem felhívta a figyelmet: mielőtt az autósok útnak indulnak, tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és az útviszonyokról. Aki teheti, ónos eső miatt érvényben lévő riasztás ideje alatt ne induljon útnak. Ha az utazás elkerülhetetlen, csak megfelelő műszaki állapotú, a téli időjárási körülményekre felkészített gépkocsival induljanak el. Az autóba tankoljanak a szokásosnál több üzemanyagot és vigyenek magukkal feltöltött mobiltelefont, tartalék ruhát, ásványvizet és egy kis ételt, arra az esetre, ha hosszabb ideig kellene várakozni. Akik a tömegközlekedést választják, számítsanak megnövekedett várakozási időre. Ha valaki bajba jutott autóst, gyalogost lát, hívja a 112-es segélyhívó számot.

Bevezető

Ütközés, árokba hajtás, megpördülés: néhány óra alatt ma délelőtt három baleset is volt Mosonmagyaróvár után a határ felé a sztrádán. A katasztrófavédelem felhívta a figyelmet: mielőtt az autósok útnak indulnak, tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és az útviszonyokról.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment