Search by category:
Egyéb kategória

Sulík javasolni fogja a karácsonyi látogatás tiltásának újragondolását

Sulík javasolni fogja a karácsonyi látogatás tiltásának újragondolását
Mészáros Richárd
2021. 12. 09., cs – 13:10

2021. december 9., csütörtök – 13:18
Friss ikon
Off

Törzs

„A karácsonyi ünnepek alatt történő családlátogatás tiltásáról a tegnapi kormányülésen nem szavaztunk. Javaslom, hogy ez a határozat legyen újraértékelve” – írta Sulík.

Šeliga a közösségi hálón szintén a karácsonyi ünnepekre vonatkozó intézkedést bírálta. Meglátása szerint ismét fel kéne ajánlani, hogy a tavalyihoz hasonló, úgynevezett családi buborékokat hozzanak létre az emberek, vagyis válasszanak, hogy mely háztartást szeretnék meglátogatni. „Annak nincs értelme, ha a wellnessre igent mondunk, a családra meg nemet” – írta.

Vladimír Lengvarský (OĽaNO) egészségügy-miniszter a szerdai kormányülés után kijelentette, a kijárási tilalom alól nem képeznek kivételt a karácsonyi összejövetelek sem. Ennek értelmében az ünnepek alatt nem látogathatnánk meg hozzátartozóinkat.

Bevezető
Pozsony |

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter javasolni fogja a karácsonyi ünnepek alatti rokonlátogatás tiltásának újraértékelését – számolt be erről a közösségi hálón. Állítása szerint a kormány szerdai ülésén erről az intézkedésről nem szavaztak. A határozatot Juraj Šeliga, a Za ľudí képviselője is bírálta.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment