Search by category:
Egyéb kategória

Kinek mit hozott a Mikulás?

Kinek mit hozott a Mikulás?
szaszifanni
2021. 12. 09., cs – 14:37

2021. december 9., csütörtök – 14:37
Friss ikon
Off

Törzs

Olyan varázslatos és jóságos teremtés a Mikulás. Szeretek róla történeteket, meséket olvasgatni. Tudtátok, hogy például Amerikában és Európa északi részén (meg még sok más helyen is) karácsonykor a Mikulás, és nem a Jézuska hozza az ajándékokat? Szeretek más nemzetek szokásairól, ünnepeiről új dolgokat tanulni. Ha már más nemzetek, olvastátok itt a Vasárnap Téli Kalauzában, hogy a finn Mikulással élőben is lehet találkozni? Egyszer nagyon szívesen elmennék meglátogatni őt én is. Biztosan gyönyörű lehet a havas táj, a rénszarvasok. Olyan igazi mesebeli látvány. Apropó hó. Mindig alig várom, hogy leessen az első, mindent fehérrel betakaró havacska. Ha már ilyen járványos időszakot élünk, legalább a táj legyen ragyogó, szép és nyugodt. A novemberi szürkeséget amúgy is rosszul viseltem, csak az kárpótolt, hogy most többnyire rendesen jártunk iskolába, nem kellett online tanulnunk, úgy mint tavaly.

Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!

Huncutka

 

Csörgő Zalán, Bős, 2. osztály

Cím
A hét rajza

 

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2021/49. számában jelent meg!

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Bevezető

Kinek mit hozott a Mikulás? Én idén színesceruzákat és a kedvenc csokimat kaptam tőle. Nem vagyok már olyan kicsi, mégis mindig izgatott vagyok ilyenkor.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Huncutka

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment